Ειδήσεις
Home / Retail / ΑΒ Βασιλόπουλος: Η συλλογή Νeoflam που υπογράφει ο Άκης Πετρετζίκης, έως και 80% φθηνότερα

ΑΒ Βασιλόπουλος: Η συλλογή Νeoflam που υπογράφει ο Άκης Πετρετζίκης, έως και 80% φθηνότερα

Γίνεται κι εσείς ειδικοί στην κουζίνα σας, ξεκινώντας τώρα μια μοναδική συλλογή με τα μαγειρικά σκεύη neoflam που εμπιστεύεται και ο Άκης Πετρετζίκης. Γιατί αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κατσαρόλες από ανοξείδωτο ατσάλι και αντικολλητικά τηγάνια αλουμινίου neoflam σε διάφορες διαστάσεις έως και 80% φθηνότερα συλλέγοντας κουπόνια με τις αγορές σας και να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό της κουζίνας σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τη μοναδική συλλογή σας;

  • Για κάθε 10€ αγορών, παίρνετε από το ταμείο 1 κουπόνι. Για παράδειγμα αν κάνετε αγορές 30€ παίρνετε 3 κουπόνια, για αγορές 68€ παίρνετε 6κουπόνια κ.ο.κ.
  • Κολλάτε τα κουπόνια στην καρτέλα που υπάρχει στο πίσω μέρος του εντύπου.
  • Για να συμπληρώσετε πιο άμεσα την καρτέλα σας, αναζητήστε στο κατάστημα το ειδικό έντυπο με προϊόντα που χαρίζουν extra κουπόνια.
  • Μόλις συγκεντρώσετε 10 κουπόνια, επωφεληθείτε από τη μεγάλη προσφορά και ξεκινήστε τη συλλογή σας κάνοντας δικό σας ένα από τα σκεύη neoflam που θα βρείτε σε ειδικό σταντ του καταστήματος, έως και 80% φθηνότερα.
  • Συγκεντρώστε τα επόμενα 10 κουπόνια για να μεγαλώσετε τη συλλογή σας.

Όμως στην ΑΒ οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Με κάθε αγορά προϊόντων της συλλογής neoflam, παίρνετε δώρο μία πρακτική και μοντέρνα τσάντα πολλαπλών χρήσεων, που θα διευκολύνει τα καθημερινά σας ψώνια.

Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος με τα καταστήματα της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, εξασφαλίζει τις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές προσφορές για όλους. Ανακαλύψτε τώρα και εσείς τα μοναδικά σκεύη κουζίνας της συλλογής neoflam που εμπιστεύονται οι ειδικοί, έως και 80% φθηνότερα!