Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / ΖΑΓΟΡΙ: Διακεκριμένος Χορηγός  της κορυφαίας αθλητικής δράσης, No Finish Line Athens

ΖΑΓΟΡΙ: Διακεκριμένος Χορηγός  της κορυφαίας αθλητικής δράσης, No Finish Line Athens

Επιβεβαιώνοντας ότι «Εδώ σε αυτόν τον τόπο, το νερό το λέμε ΖΑΓΟΡΙ», το  Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ βρέθηκε στο πλευρό χιλιάδων δρομέων που συμμετείχαν στον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε ως διακεκριμένος χορηγός τη μεγάλη αθλητική  διοργάνωση. Μια πρωτοβουλία  που υλοποιείται στην Ελλάδα για 8η χρονιά από το NFL Athens και το «Μαζί για το Παιδί», σε συνεργασία με τον Ερμή και το ΟΑΚΑ για την στήριξη παιδιών σε ανάγκη και η οποία τελεί υπό την αιγίδα του διεθνή οργανισμού No Finish Line International και του Πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό.

Από τις 15 έως τις 19 Μαΐου, 9.898 δρομείς και περιπατητές συμμετείχαν στο 8ο No Finish Line Athens στην εμβληματική Αγορά του ΟΑΚΑ και σε 100 ώρες κατέγραψαν περισσότερα από 100.000 χιλιόμετρα προσφοράς στο «Μαζί για το Παιδί» καταρρίπτοντας 7 ρεκόρ αγώνων.  20.000 φιάλες Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ διατέθηκαν στους δρομείς για να τους εξασφαλίσουν την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση ώστε να μπορέσουν να διανύσουν περισσότερα χιλιόμετρα για καλό σκοπό.

Η Ειρήνη Αντωνίου, Group Brand Manager της ΧΗΤΟΣ δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ γίνεται αρωγός σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια για μια ακόμη χρονιά. Το No Finish Line Athens αποτελεί ένα κορυφαίο αθλητικό και ταυτόχρονα φιλανθρωπικό γεγονός που μεταφράζει τα χιλιόμετρα σε αγάπη και κοινωνική προσφορά προς τα παιδιά . Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας  η οποία στέφθηκε με επιτυχία, ξεπερνώντας το στόχο των 100.000 χλμ. Τρέξαμε για τα παιδιά με την καρδιά μας».

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ,  σταθερά προσηλωμένο στον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες, θα συνεχίσει να υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες θα στοχεύουν στην ενίσχυση του νεανικού αθλητισμού στη χώρα μας.