Ειδήσεις
Home / Retail / Ξεκίνησε να λειτουργεί το e-shop του Σκλαβενίτη

Ξεκίνησε να λειτουργεί το e-shop του Σκλαβενίτη

Ανακατατάξεις στα online σούπερ μάρκετ, αναμένεται ότι θα προκαλέσει η επίσημη είσοδος της Σκλαβενίτης, το e-shop της οποίας αποτελεί πλέον πραγματικότητα.
Μπορεί η αλυσίδα, να είχε από τις αρχές του έτους ηλεκτρονική παρουσία μέσω του caremarket.gr που εξαγόρασε και να εξυπηρετούσε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της και μέσω της συνεργασίας της με την πλατφόρμα e-food, ωστόσο το μεγάλο βήμα στην e-εποχή γίνεται με το επίσημο site της που έχει ανέβει εδώ και λίγες ώρες στον διαδικτυακό “αέρα”.
Ήδη στον διαδικτυακό τόπο του Caremarket αναφέρεται πως αυτό το e-shop “δίνει τη θέση του στο eMarket Σκλαβεντίης” και ενημερώνει όσους πελάτες του είναι ήδη εγγεγγραμμένοι ότι δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό.
Το “καλάθι” του eMarket Σκλαβενίτης, διαθέτει, σύμφωνα με την έρευνά μας, 25 κατηγορίες με περισσότερα από 8.700 προϊόντα, εκτός από είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.), τα οποία θα ενταχθούν στις συλλογές του e-shop το προσεχές διάστημα.
Μέχρι στιγμής το ηλεκτρονικό κατάστημα της Σκλαβενίτης, εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, ενώ σύντομα, θα καλύπτει και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Σε ότι αφορά τις παραδόσεις αυτές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 07:00 έως τις 23:00, για αγορές από 30 ευρώ και άνω, η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει χρέωση 2 – 6 ευρώ, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το Κέντρο Διανομής έως τον τόπο παράδοσης.
Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin