Ειδήσεις
Home / Retail / Wolt: Τα καθημερινά ψώνια σε μια εφαρμογή. Delivery σε λιγότερο από 40’

Wolt: Τα καθημερινά ψώνια σε μια εφαρμογή. Delivery σε λιγότερο από 40’

Κάνε τα καθημερινά σου ψώνια μέσα από την εφαρμογή της Wolt, σε περισσότερα από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, παράλαβέ τα στην πόρτα σου σε λιγότερο από 40’, επωφελήσου από τις φανταστικές προσφορές και κάθε Πέμπτη, κέρδισε το 20% της παραγγελίας σου σε Wolt Credits.

Μέσα από την εφαρμογή της Wolt, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε έως 8.500 προϊόντα supermarket και φανταστικές προσφορές, να κάνεις τις αγορές σου εύκολα μέσα από το διαδραστικό μενού της εφαρμογής, και να τα λάβεις στην πόρτα σου μέσα σε λιγότερο από 40 λεπτά. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας το live-tracking που είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή, μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας σου, από την άνεση του σπιτιού σου.

Μπες στην εφαρμογή της Wolt από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, και κάνε τις αγορές σου μέσα από τα παρακάτω online καταστήματα και supermarket, ανάλογα σε ποια πόλη μένεις:

  • Wolt Market: Σε 10 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα
  • ΑΒ Βασιλόπουλος: Σε 38 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλος, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά και Κοζάνη
  • My Market: Σε 32 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλος και Κοζάνη
  • Μασούτης: Σε 15 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλος και Κοζάνη
  • Κρητικός: Σε 4 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • E-Fresh: Σε 2 καταστήματα σε Αθήνα
  • Ναταλί: Σε 6 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, κάθε Πέμπτη του Μαρτίου για όλες τις παραγγελίες delivery άνω των 35€ από τα παραπάνω καταστήματα μέσα από την εφαρμογή της Wolt, παίρνεις πίσω το 20% της αξίας της παραγγελίας σου με τη μορφή Wolt Credits, τα οποία παραμένουν στη διάθεσή σου για 10 ημέρες, και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στην επόμενη supermarket παραγγελία σου για να έχεις μοναδικές επιπλέον εκπτώσεις. Μπες στην εφαρμογή της Wolt, κάνε τις supermarket παραγγελίες σου και κάνε cashback στις αγορές σου.