Ειδήσεις
Home / Retail / Wolt Market: Εκπτώσεις από 40% σε εκατοντάδες προϊόντα πρώτης ανάγκης για όλο τον Μάρτιο

Wolt Market: Εκπτώσεις από 40% σε εκατοντάδες προϊόντα πρώτης ανάγκης για όλο τον Μάρτιο

Το Wolt Market προχωρά τον Μάρτιο σε εκπτώσεις σε πάνω από 200 προϊόντα πρώτης ανάγκης, προσφέροντας την ευκαιρία στους καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους, επωφελούμενοι από τις μεγάλες προσφορές που υπάρχουν στην πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και άλλα επιλεγμένα είδη, και να απολαύσουν εκπτώσεις που ξεκινούν από -40%.

Πέρα από τις ειδικές προσφορές Μαρτίου, οι χρήστες της εφαρμογής της Wolt, μπορούν να βρουν στο Wolt Market, μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει περισσότερα από 4.000 προϊόντα, και εβδομαδιαίες προσφορές σε χιλιάδες κωδικούς.

Οι χρήστες του app της Wolt μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από το Wolt Market, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, ενώ ο μέσος χρόνος παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας είναι τα 20 λεπτά, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή με μετρητά. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για τους χρήστες του Wolt Market να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την πορεία της παραγγελίας τους μέσω του live tracking, μια πρωτοβουλία που τέθηκε σε εφαρμογή με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών του app.

Το Wolt Market μετράει σχεδόν 3 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, σημειώνοντας ταχεία ανάπτυξη, καθώς διαθέτει 10 καταστήματα συνολικά σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία για τον εκάστοτε χρήστη της πλατφόρμας, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις κριτικές των ίδιων των χρηστών του app.