Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Urban concept στο ανανεωμένο Hot Hot Burger στο Σύνταγμα

Urban concept στο ανανεωμένο Hot Hot Burger στο Σύνταγμα

Με την ανανεωμένη του ταυτότητα επανασυστήνεται στο κοινό το κατάστημα Hot Hot Burger στο Σύνταγμα, ένα brand γνωστό και αγαπητό στους λάτρεις των burgers στην Ελλάδα.

Η αισθητική ανανέωση της διακόσμησης του καταστήματος του Συντάγματος αντλεί την έμπνευση της από urban street art, με πρωταγωνιστές χαρακτικά σχέδια (γκραβούρες) σε ένα συνδυασμό εικόνων και σχεδίων με έντονα χρώματα και αντιθέσεις. Το concept αυτό είναι πιο aggressive, νεανικό αλλά και πρόσφορο για φωτογραφίσεις στα social media, αφού δημιουργεί μια μοναδική urban, αλλά και φιλική ατμόσφαιρα, που μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση και το service, συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία για τους επισκέπτες του.

Η ανανέωση της ταυτότητας του Hot Hot Burger στο Σύνταγμα συνοδεύεται και από τις φρέσκιες ιδέες που συναντά κανείς στον κατάλογο, στον οποίο από τις πρώτες προτάσεις των εκπληκτικών burgers αντιλαμβάνεται τις αμερικάνικες γεύσεις αλλά και την ομώνυμη κουλτούρα που είναι διάχυτη σε κάθε σημείο του καταστήματος.

Το όνομα και η γοητεία του Hot Hot, που είναι γνώριμη στο αθηναϊκό κοινό εδώ και χρόνια, υπόσχεται ακόμα και σε δύσκολες περιόδους, κορυφαία απόλαυση από την άνεση του σπιτιού του.