Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Upfield Hellas: Επίσημος χορηγός του Master in Vegan Cuisine Seminar

Upfield Hellas: Επίσημος χορηγός του Master in Vegan Cuisine Seminar

H Upfield Hellas, ηγέτιδα στον τομέα των φυτικών τροφίμων, ήταν ο επίσημος χορηγός του Master in Vegan Cuisine Seminar, το οποίο διοργανώθηκε για 2η χρονιά, με τη συμμετοχή 35 σπουδαίων Ελλήνων σεφ ξενοδοχείων και εστιατορίων, από τη Citrus Gastronomy και τη JΟΙΑ Academy, με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της φυτικής διατροφής στην υψηλή γαστρονομία.

Τα γευστικά vegan προϊόντα Violife και η Flora Professional, ως επίσημος χορηγός του θεσμού, κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους συμμετέχοντες με την υπέροχη γεύση τους καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου καθώς αποτέλεσαν τη βάση για νόστιμες και ολόφρεσκες γλυκές & αλμυρές δημιουργίες, που κάλυψαν τις καθημερινές ανάγκες διατροφής όλων των συμμετεχόντων.

Ο Sauro Ricce, επιτυχημένος σεφ  και διευθυντής σπουδών της JOIA Academy, με ειδίκευση στην χορτοφαγική κουζίνα, ήταν ο συντονιστής του σεμιναρίου καθώς ανέλαβε να μυήσει τους συμμετέχοντες στον κόσμο της χορτοφαγικής γαστρονομίας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο και ως ο πρώτος ιδιοκτήτης Vegeterian εστιατορίου βραβευμένο με αστέρι Michelin, προσκάλεσε τους συμμετέχοντες σε ένα πενθήμερο ταξίδι ενημέρωσης και μαγειρικής. Μέσα από τις συμβουλές και τις οδηγίες του, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ποιότητα και τη θρεπτική αξία των πρώτων υλών φυτικής προέλευσης και τη σημασία τους στη διατροφή μας.

Ο Χαρίλαος Τζανετάκης, Upfield Professional Lead Greece & Cyprus δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στην Upfield Hellas είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε θεσμούς που αναδεικνύουν τη σημασία της φυτικής διατροφής, όπως το Master in Vegan Cuisine Seminar. Η υψηλή γαστρονομία έχει αντιληφθεί τις νέες διατροφικές συνήθειες παγκοσμίως και την παγκόσμια στροφή προς τη φυτική διατροφή και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε μέσα από τα προϊόντα μας να απαντούμε ταχύτατα σε αυτή την ανάγκη. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες & δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες!».

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter