Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / ΘΕΣγάλα: Και φυσικός χυμός πορτοκάλι στους αυτόματους πωλητές

ΘΕΣγάλα: Και φυσικός χυμός πορτοκάλι στους αυτόματους πωλητές

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων του. Από την προηγούμενη εβδομάδα στους αυτόματους πωλητές εκτός από φρέσκο γάλα οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν και φρέσκο φυσικό χυμό από ελληνικά πορτοκάλια.
Μετά τη δημιουργία των συνεταιριστικών γωνιών «ΘΕΣγάλα συν» και την είσοδο στο Franchise ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα προχωρά στην καινοτομία του φρέσκου φυσικού χυμού (NFC) στο δίκτυο των αυτόματων πωλητών. Ο χυμός πορτοκάλι «θες» παράγεται από φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια, από επιλεγμένες ποικιλίες παραγωγών της Λακωνίας και της Αργολίδας. Ο φυσικός χυμός «θες» διατίθεται στους αυτόματους πωλητές παστεριωμένος, δεν παράγεται από συμπύκνωμα (NFC) και θεωρείται ότι είναι ό,τι πιο κοντινό στο φρεσκοστυμμένο χυμό.
Έτσι οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν στο δίκτυο καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών, φρέσκο παστεριωμένο γάλα σε δύο τύπους (πλήρες και ελαφρύ) και στον τρίτο πωλητή φρέσκο παστεριωμένο χυμό πορτοκάλι, τον οποίο – όπως και στο φρέσκο γάλα – θα μπορούν να προμηθεύονται σε δύο ποσότητες του ενός και του μισού λίτρου.
Η νέα καινοτομία του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα με τον φρέσκο χυμό πορτοκαλιού στους αυτόματους πωλητές εντάσσεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του Συνεταιρισμού σε νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς της Λακωνίας και της Αργολίδας να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του δικτύου καταστημάτων του ΘΕΣγάλα.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+