Ειδήσεις
Home / Retail / Τρία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Retail Business Awards

Τρία βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα Retail Business Awards

H AB Βασιλόπουλος για μια ακόμη χρονιά ξεχώρισε στα RETAIL BUSINESS AWARDS, αποσπώντας τρία νέα βραβεία. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, παρουσία πολλών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Retail Campaign για την πρωτοποριακή καμπάνια «Γιατί εδώ», που αναδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς της εταιρείας με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.
  • Retail Store Super Market για τον ξεχωριστό σχεδιασμό και τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που προσφέρει το νέο κατάστημα ΑΒ στην οδό Μητροπόλεως 72 στην Αθήνα.
  • Retail Franchisor of the Year για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για τις καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις και πρακτικές που εφαρμόζει στο πεδίο του Franchise.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος για μια ακόμη χρονιά απέσπασε διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά τροφίμων. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του ηγετικού της ρόλου, κάνει κάθε μέρα 79 χρόνια τώρα πράξη το όραμά της να προσφέρει το καλύτερο, με οδηγό την καινοτομία και τον σεβασμό στην ελληνική κοινωνία που την έχει φέρει στην πρώτη θέση του εγχώριου λιανεμπορίου.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin