Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar επεκτείνεται στην Κύπρο

Το The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar επεκτείνεται στην Κύπρο

Η εταιρεία The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar ανακοίνωσε την υπογραφή της συνεργασίας της με την εταιρία Greek Souvlaki Cyprus Ltd. και την παραχώρηση του δικαιώματός λειτουργίας και ανάπτυξης του “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar” στην Κύπρο.
Από την εταιρεία αναφέρεται:

“Μετά από αρκετά ταξίδια και συναντήσεις με πολύ αξιόλογους επιχειρηματίες της Κύπρου που μας τίμησαν με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το άνοιγμα του “The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar”, η Greek Souvlaki Cyprus Ltd. και οι μέτοχοι της είναι η κατάλληλη ομάδα που με ένα συγκεκριμένο και πολύ δυναμικό business plan θα αναλάβει την ανάπτυξη και λειτουργία του δικτύου μας στην Κύπρο.
Το πρώτο μας εστιατόριο θα ανοίξει στη Λάρνακα επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή 28 & Γιαννάκη Αεροπόρου στις αρχές του 2022. Το κυπριακό κοινό θα έχει πλέον την ευκαιρία να απολαύσει τις νοστιμιές του Λύκου σε μία μεγάλη ποικιλία από σουβλάκια, burgers, club sandwich, ολόφρεσκες σαλάτες και ορεκτικά. Φυσικά, από το μενού δεν θα λείπουν και οι vegan επιλογές, καλύπτοντας έτσι όλη τη γευστική παλέτα ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων. Το συγκεκριμένο εστιατόριο εκτός από delivery και take-away, θα έχει ένα άνετο καθιστικό, όπου οι επισκέπτες μας θα μπορούν να απολαύσουν το εξαιρετικό μας service.
Στο αναπτυξιακό μας πλάνο είναι εντός του 2022 το άνοιγμα και στην πόλη της Λευκωσίας, ενώ παράλληλα τρέχουν τα σχέδια για τη δυναμική μας παρουσία και στις λοιπές επαρχίες της μεγαλονήσου.
Στο The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία με γνώμονα πάντα την καλύτερη ικανοποίηση των πελατών μας, ακολουθώντας πιστά τις βασικές μας αξίες που εμπεριέχονται στο τετράπτυχο: Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Φιλοξενία, Καθαριότητα”.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter