Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / To Select Aperitivo ανακοινώνει την πρώτη Παγκόσμια Εβδομάδα “Select Spritz Week”

To Select Aperitivo ανακοινώνει την πρώτη Παγκόσμια Εβδομάδα “Select Spritz Week”

Το Spritz είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ στον κόσμο και τώρα αποκτά τη δική του αφιερωμένη εβδομάδα εορτασμών, χάρη στο Select Aperitivo, το βασικό συστατικό του αυθεντικού Spritz Veneziano. Η πρώτη έκδοση της Εβδομάδας Select Spritz (Select Spritz Week) θα κάνει το ντεμπούτο της στη Βενετία από τις 25 έως τις 28 Μαΐου και ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σίδνεϋ.

Το Select Spritz Week στην Ελλάδα ξεκινά τη Τρίτη 23 Μαΐου και διαρκεί μέχρι και την Κυριακή 28 Μαΐου σε επιλεγμένα bars σε όλη τη χώρα!

To Select Spritz Week συμπίπτει με τα εγκαίνια του νέου οίκου του Select Aperitivo στη Βενετία, του Ca‘Select, το οποίο γεννήθηκε στην καρδιά της πόλης το 1920. Ο χώρος που στεγάζεται το Ca’Select ανακαινίστηκε από ένα πρώην βιομηχανικό κτήριο, για το οποίο μερικοί από τους σημαντικότερους Βενετούς τεχνίτες και καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτή τη γιορτή της σύγχρονης βενετσιάνικης κληρονομιάς και design. Το Ca’Select θα έχει σκοπό να μυήσει τους επισκέπτες του στο αυθεντικό Select Aperitivo και να τους χαρίσει μια μοναδική premium γευστική εμπειρία.

Ο Marco Ferrari, Διευθύνων Σύμβουλος της Gruppo Montenegro, σημειώνει: «Η Εβδομάδα Select Spritz γεννήθηκε με στόχο τον εορτασμό της Βενετίας και τη σχέση ανάμεσα στο Select Aperitivo και την πόλη καταγωγής του σε όλο τον κόσμο».

 

Τα σημεία που μπορείτε να απολαύσετε το δικό σας Select Spritz Veneziano στην Ελλάδα είναι:

Αθήνα: Ginger bar, A for Athens, Thelma & Louise, Popolaros, Giglio Spritzeria & Salumeria, Cruiser Exclusive Bar, 34 Athens, Manouka, Three Dots & A Dash, Logiotatos

Θεσσαλονίκη: Apallou, Nooon, Cin Cin, Piccolina Spritzeria, Guillieta Spritzeria,

Κατερίνη: Freud, Caldera Bar, Spirtokouto, Gallaria

Βόλος: Ooh La La Breezy Bar, Red Nose Bar

Ιωάννινα: Brown Sugar

Ναύπλιο: Rendezvous

Λευκάδα: Amente

Κρήτη: Manjar Ηράκλειο, The Bitters bar Ηράκλειο, Home Seaside Ρέθυμνο, Puerto Χανιά, Marconi’s Χανιά

Σύρος: ΜουΤουΣου

Σαντορίνη: Franco’s

 

Το highlight του Select Spritz Week θα είναι η αποκλειστική χορηγία του στο partyFlowers in My Garden’ στο πλαίσιο του «Athens City Festival», στις 26 Μαΐου, στην πιο όμορφη αυλή του κέντρου της Αθήνας (Σύλλογος Αρχαιολόγων Αθήνας – Ερμού 134 – από τις 20:00).