Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Ούζο Πλωμαρίου σου δίνει μυστικό “Ραντεβού στον Ήλιο”

Το Ούζο Πλωμαρίου σου δίνει μυστικό “Ραντεβού στον Ήλιο”

Μια ανατρεπτική ενέργεια, ένα ραντεβού στα «τυφλά» κάτω από τον ζεστό ήλιο σου δίνει αυτό το καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου.

Μετά την περσινή επιτυχημένη νεανική καμπάνια «Πάμε για Πλωμάρι», το Ούζο Πλωμαρίου επιστρέφει ακόμη πιο ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις. Και σου δίνει ένα ραντεβού τόσο αναπάντεχο, σχεδόν… μυστικό!

40 νικητές με τις παρέες τους, θα ζήσουν την πιο secret μουσική εμπειρία της ζωής τους, στις 12 Ιουλίου, γεμάτη Ούζο Πλωμαρίου και ξεσηκωτικές live MAD εκπλήξεις κάτω από τον ήλιο. 

Μπες στο microsite www.rantevoustonilio.gr  που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ενέργεια, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και δήλωσε συμμετοχή για να κερδίσεις, μετά από κλήρωση, μαζί με τρεις φίλους/ες σου μία δωρεάν πρόσκληση για το πιο ανεπανάληπτο μουσικό ραντεβού.

Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις ότι είναι σε αυτό το «Ραντεβού στον Ήλιο» θα περάσεις υπέροχα, θα ακούσεις live MAD μουσικές που θα σε συναρπάσουν, θα σε περιμένει το αγαπημένο σου Ούζο Πλωμαρίου σε μια πρωτότυπη ουζοκατάσταση και το καλύτερο… παρουσιαστής του event θα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες Stand-up comedians, ο Ζήσης Ρούμπος.   https://www.youtube.com/watch?v=XbCcdRt9wuk.

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin