Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Ούζο Πλωμαρίου στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια απελευθέρωσης που διοργανώνει η ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ

Το Ούζο Πλωμαρίου στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια απελευθέρωσης που διοργανώνει η ελληνική πρεσβεία στο Ισραήλ

Μια σημαντική εκδήλωση για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελευθέρωση της χώρας μας  πραγματοποιείται από την Ελληνική Πρεσβεία στο Ισραήλ, την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021.

Έλληνες, Ελληνίδες, αλλά και κάτοικοι από το Ισραήλ, καλλιτέχνες και προσωπικότητες, όλοι όσοι αγαπούν την Ελλάδα, έχουν προσκληθεί να δώσουν το παρόν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Σ’ αυτή την εκδήλωση το παρόν θα δώσει και το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης μιας και αποτελεί τον βασικό πρεσβευτή της κατηγορίας του στο εξωτερικό και οφείλει να συμμετέχει στις εκδηλώσεις που αποτελούν φόρο τιμής για τη χώρα μας.

Το Oύζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου, είναι το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων και το Ούζο με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Οι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου αποτελούν το 58,5% του συνόλου της παραγωγής του και εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, με το Ισραήλ να αποτελεί σημαντική χώρα-προορισμό.

 

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από τη σελίδα fb “Greece in Israel”

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter