Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Local Spirit Project & η Madame Ginger φέρνουν το bar στο σπίτι

Το Local Spirit Project & η Madame Ginger φέρνουν το bar στο σπίτι

Το Local Spirit Project έχει έρθει για να μας κάνει να σκεφτούμε πέρα από τα πλαίσια της παραδοσιακής κατανάλωσης των ελληνικών αποσταγμάτων και τα αναδεικνύει σε μια διαφορετική περίσταση, αυτή των long drinks & cocktails! Η Madame Ginger φιλοξενεί σε ένα video γεμάτο φαντασία, αισιοδοξία και παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα τον brand ambassador του Local Spirit Project Διονύση Πολάτο. Παρέα, παρουσιάζουν 3 διαφορετικά easy to make cocktails που θα συνοδεύουν άψογα το κάθε ανοιξιάτικο – καλοκαιρινό βραδάκι αλλά και το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα.

Αυτή τη χρονιά ένα από τα πράγματα που μας έλειψε είναι και η κατανάλωση cocktail στο αγαπημένο μας Bar, με πολλή μουσική και καλή παρέα. Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε ακόμα το αγαπημένο στέκι όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε σπίτι την κατάλληλη ατμόσφαιρα καθώς και ευφάνταστα easy to make cocktails. Με την καθοδήγηση λοιπόν, του brand ambassador Διονύση Πολάτου αλλά και της Madame Ginger αυτό γίνεται ακόμη πιο fun! Συγκεκριμένα στο video η Madame Ginger υπό την καθοδήγηση του Διονύση Πολάτου δημιουργεί 3 διαφορετικά, δροσερά και γιορτινά cocktails βασισμένα σε 3 διαφορετικά ελληνικά αποστάγματα.

Το 1ο cocktail που ετοιμάζουν είναι το «Anise & Cherry» που βασίζεται στο premium ούζο Άδολο Ούζο Πλωμαρίου. Πρόκειται για ένα αγνό και καθαρό απόσταγμα από 100% τριπλή απόσταξη, η οποία πραγματοποιείται σε ένα και μοναδικό άμβυκα, με αργό ρυθμό και σε περιορισμένη ετήσια παραγωγή. Ακολουθεί το cocktail «Top Ten» το οποίο περιλαμβάνει Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που προέρχεται αποκλειστικά από την παραδοσιακή απόσταξη της εκλεκτής ποικιλίας του σταφυλιού Μοσχάτο Τυρνάβου. Τελευταίο, το πολύ εύκολο «M DRY Golden» με βάση την M DRY Mastiha. Μία μαστίχα διαφορετική, με πλούσια  γεύση μαστίχας, ξηρή, με αισθητά λιγότερη ζάχαρη από τα λικέρ μαστίχας, από 100% απόσταξη μαστίχας Χίου η οποία είναι φτιαγμένη για πολλές ενδιαφέρουσες μίξεις, ένα καινοτόμο dry spirit drink.

Προμηθεύσου τα κατάλληλα υλικά και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα bar στο σπίτι σου!

Δες ολόκληρες τις συνταγές βήμα-βήμα σε video και μείνε συντονισμένος για τα επόμενα που έρχονται:    link από Instagram: https://www.instagram.com/p/CN4jvQUKZxp/

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter