Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / To HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον ταξιδεύει στο Ηράκλειο

To HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον ταξιδεύει στο Ηράκλειο

 

  • Δωρεάν εκπαιδεύσεις, ομιλίες, workshops και masterclasses από αναγνωρισμένα στελέχη και εισηγητές της αγοράς πάνω στις πιο περιζήτητες δεξιότητες του κλάδου
  • Discussion Panel για την ανάπτυξη του Τουρισμού και την εξέλιξη του κλάδου HoReCa
  • Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας για τον Τουρισμό που πραγματοποίησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον
  • Κλείσε εδώ τη θέση σου για τα δωρεάν physical sessions

 

Το HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το Νο1 πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα, ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου, για ένα τριήμερο γεμάτο γνώσεις και έμπνευση μέσα από δωρεάν εκπαιδεύσεις, workshops και ομιλίες. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ.

Το τριήμερο training θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο LYTTOS BEACH, με στρατηγικούς συνεργάτες το Kariera.gr και τη Workathlon και με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και εμπείρους ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε ρόλο εκπαιδευτών. Μέσα από διαφορετικά σεμινάρια, workshops και inspirational talks οι συμμετέχοντες θα εξελιχθούν πάνω στις πιο περιζήτητες δεξιότητες στην αγορά όπως: Τεχνικές barista & bartending, Mixability, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Customer Service Excellence, UpsellingCross selling & Social Media, Customer Loyalty,Pairing Gastronomy, Sustainability & Zero Waste τεχνικές, Menu Engineering, PnL, Food Hygiene κ.α.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με στελέχη της εταιρείας και της αγοράς σχετικά με την ανάπτυξη του τουρισμού, την εξέλιξη του κλάδου HoReCa και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ενίσχυσή του. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον με αντικείμενο τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των τουριστών αλλά και των Ελλήνων που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Το πρόγραμμα HoReCa Empowered υλοποιείται στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ενίσχυση του κλάδου HoReCa, μέσω της διάθεσης ενός 24/7 χαρτοφυλακιού, των ενεργειών για τη στήριξη των πελατών και συνεργατών της, και την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας του κλάδου. Σκοπός του προγράμματος είναι να αναδείξει τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει ο κλάδος και να συμβάλλει με τα απαραίτητα εφόδια στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

 

Κλείσε εδώ τη θέση σου για τα δωρεάν physical sessions, που σου προσφέρουν και βεβαίωση παρακολούθησης για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου!