Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το ελληνικό χαβιάρι Thesauri στο Sani Gourmet

Το ελληνικό χαβιάρι Thesauri στο Sani Gourmet

Το ελληνικό χαβιάρι Thesauri συμμετείχε ως χορηγός στο Sani Gourmet 2017, την παγκοσμίου φήμης ετήσια γαστρονομική διοργάνωση του Sani Resort που φέτος πραγματοποιήθηκε στις 23-27 Ιουνίου στα βραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort.

Στο φετινό φεστιβάλ υψηλής γαστρονομίας, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για 12η χρονιά, φιλοξενήθηκαν ταλαντούχοι νέοι chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν διακριθεί με υψηλού κύρους βραβεία και επαίνους, οι οποίοι προσέφεραν στους συμμετέχοντες ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι με «στάσεις» σε πολλές και διαφορετικές κουζίνες. Από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει το Thesauri, το πρώτο και μόνο χαβιάρι ελληνικής παραγωγής, με την ανώτερη ποιότητα και ξεχωριστή του γεύση, το οποίο οι ταλαντούχοι σεφ Byatt (Λονδίνο Αγγλία), Jehanno (Γαλλία) και Paillereau (Ελβετία) επέλεξαν για τις δημιουργίες τους.

Το χαβιάρι Thesauri αποτελεί ένα μοναδικής ποιότητας χαβιάρι από ρώσικο οξύρρυγχο (Ossetra) και οξύρρυγχο Σιβηρίας (Baerii), δυο από τα πιο πολύτιμα και ακριβά είδη χαβιαριού στην αγορά. Παράγεται στην Ελλάδα σε μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής και εκμετάλλευσης οξύρρυγχου στις παρυφές του Αμβρακικού κόλπου από εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων ΒΙΚΗ ΑΕ.