Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Campari επίσημος συνεργάτης του 76ου κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών

Το Campari επίσημος συνεργάτης του 76ου κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών

Επισφραγίζοντας την βαθιά σύνδεση του Red Passion με τον κινηματογράφο, το Campari, το αγαπημένο ιταλικό Aperitif έλαμψε για μία ακόμη χρονιά στο κόκκινο χαλί του 76ου κινηματογραφικού Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες, στη Νίκαια της Γαλλίας από τις 16-27 Μαΐου.

Το φλογερό Red Passion, ο επίσημος πλέον Συνεργάτης του Φεστιβάλ, καλωσόρισε και αυτή τη χρονιά συμμετέχοντες και καλεσμένους στο χώρο του Palais des Festivals μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο Campari Lounge, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία κατανάλωσης Aperitif όπως ιδιαίτερα serves Negroni & Campari Spritz, όπως αυτή προσφέρεται στο διάσημο Camparino in Galleria, στο Μιλάνο. Το  Campari Lounge αποτέλεσε και φέτος ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τον κόσμο του φεστιβάλ, πριν και μετά τις μεγάλες πρεμιέρες, φιλοξενώντας λαμπερούς καλεσμένους και εξέχουσες προσωπικότητες της 7ης τέχνης.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, Campari brand ambassador και απεσταλμένη του Red Passion στις Κάννες, δήλωσε σχετικά με την εμπειρία που έζησε «Είχα και αυτή την χρονιά την τιμή να είμαι η επίσημη απεσταλμένη του Campari στο αγαπημένο μου κινηματογραφικό φεστιβάλ. Η ουσία του κινηματογράφου αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο στην ξεχωριστή σύνθεση του Campari και τη σύνδεση που αυτό έχει με το πάθος και την δημιουργικότητα. Το κόκκινο χαλί, οι VIP πρεμιέρες και η μοναδική εμπειρία στο Campari Lounge δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να νοιώσω και εγώ πρωταγωνίστρια».

Ακολουθώντας τη διαχρονική του δέσμευση και εμπνέοντας καταναλωτές και bartenders, το iconic Aperitif χάρισε στιγμές συγκίνησης στη μεγάλη οθόνη, δίνοντας τον παλμό σε όλες τις μεγάλες πρεμιέρες. Campari και Κάννες ανανεώνουν το κινηματογραφικό ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερο πάθος, ακόμη μεγαλύτερη δημιουργικότητα.