Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το ArGOODaki των Goody’s Burger House ενίσχυσε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και παιδιά ακριτικών περιοχών

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House ενίσχυσε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και παιδιά ακριτικών περιοχών

Φέτος το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goodys Burger House, στήριξε το σωματείο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», ταξιδεύοντας την αγάπη και μοιράζοντας χαμόγελα στα παιδιά των ακριτικών περιοχών. Για ακόμα μια χρονιά, με τη βοήθεια όλων, το ArGOODaki  ολοκλήρωσε άλλο ένα έργο, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά», η ομάδα των Goodys Burger House παρέδωσε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την ενίσχυση της κινητής μονάδας αλλά και του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή». Η ημέρα συνέπεσε με τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου, ο οποίος συνοδεύτηκε από ένα γεύμα και πολλά δώρα ArGOODaki που προσέφεραν τα Goodys Burger House στα παιδιά και τους εθελοντές.

Η κ. Λύδια Τούρλου, Group Brand Manager των  Goody’s Burger House, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που στήριξαν το ArGOODaki των Goody’s Burger House, αλλά και το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» για το το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Ελπίζουμε ότι η ενίσχυση της κινητής μονάδας με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην πολύτιμη προσπάθεια των γιατρών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» να στηρίξουν τα παιδιά  των ακριτικών νησιών και τις οικογένειες τους.»

Η κ. Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος του Σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά» ανέφερε σχετικά: «Τα 30 χρόνια του Σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά» επισφραγίζονται με τη σημαντική βοήθεια του προγράμματος ArGOODaki των Goody’s Burger House, ενισχύοντας έτσι το έργο μας στα ακριτικά νησιά και το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή». Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε δίπλα σε παιδιά από 2,5 έως 15 ετών με διάχυτες αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές. Η φετινή προσφορά των Goody’s Burger House αποτελεί για εμάς και τα παιδιά κάτι σαν «από μηχανής θεός», καθώς ο συγκεκριμένος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός κρίνεται απαραίτητος για την  πραγματοποιήση των ενεργειών μας. Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε το ArGOODaki να συνεχίσει με επιτυχία τη μακροχρόνια προσφορά του.» 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter