Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Τα Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ 3 τυριά με νέα, ανανεωμένη εμφάνιση  

Τα Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ 3 τυριά με νέα, ανανεωμένη εμφάνιση  

Τα Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ 3 τυριά κυκλοφορούν τώρα με νέα ανανεωμένη συσκευασία που αναδεικνύουν την αυθεντική τους γεύση και την υψηλή τους ποιότητα. Η νέα συσκευασία Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ 3 τυριά, με το σκούρο μπλε φόντο και με φωτεινές αντανακλάσεις , αποδίδει τέλεια την υψηλή ποιότητα του προϊόντος και των συστατικών του, προσκαλώντας μας σε μια γευστική πανδαισία.

Τα αγαπημένα ζυμαρικά Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ 3 τυριά, με την υπέροχα απολαυστική γέμιση τους από ρικότα, πεκορίνο ρομάνο Π.Ο.Π. και γκράνα παντάνο Π.Ο.Π. μας χαρίζουν  μοναδικά ταξίδια στον κόσμο της γεύσης και της υψηλής γαστρονομίας. Διατηρούν άψογο το στρογγυλό, ‘γεμάτο’ σχήμα τους, ‘στέκονται’ στο πιάτο τέλεια και υπόσχονται ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με την  κρεμώδη, βελούδινη απόλαυση της γέμισης από εξαιρετικά τυριά.

Δοκιμάστε τα Τορτελίνι ΗΛΙΟΣ 3 τυριά με μία ελαφριά σάλτσα ντομάτας με βασιλικό και τριμμένο τυρί, συνοδεύστε πιάτα με κοτόπουλο, κρέας ή λαχανικά, χρησιμοποιήστε τα στις σούπες ή δοκιμάστε τα σκέτα με λίγο βούτυρο.