Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Τα αλλαντικά ΒΙΚΗ στηρίζουν το έργο της Unesco

Τα αλλαντικά ΒΙΚΗ στηρίζουν το έργο της Unesco

Η εταιρεία αλλαντικών ΒΙΚΗ, εφαρμόζοντας στην πράξη την υπεύθυνη πολιτική για τη στήριξη των πιο αδύναμων οικονομικά ομάδων, προσέφερε λουκάνικα ΒΙΚΗ στο διεθνή οργανισμό Unesco.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, η εταιρεία ΒΙΚΗ συνεργάστηκε με τον «Όμιλο UNESCO για τον πολιτισμό της ειρήνης», ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια διανέμει τρόφιμα, ενδύματα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας με βιοποριστικό πρόβλημα. Ο όμιλος αποτελεί μέρος του διεθνή οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών, UNESCO, που έχει ως αποστολή την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και την επικοινωνία των λαών μέσα από την εκπαίδευση, τις επιστήμες και τον πολιτισμό με απώτερο στόχο, μεταξύ άλλων, την εξάλειψη της φτώχειας. Με την πρόσφατη δωρεά αλλαντικών, η εταιρεία ΒΙΚΗ θέλησε να συνεισφέρει στο σημαντικό έργο του οργανισμού στην Ελλάδα για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών συμπολιτών μας για τροφή.

Η εταιρεία αλλαντικών ΒΙΚΗ στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και στηρίζει το έργο οργανισμών που στοχεύουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+