Ειδήσεις
Home / Top Slider / Συνεργασία Segafredo Zaneti με Mr. Puffs

Συνεργασία Segafredo Zaneti με Mr. Puffs

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας Mr. Puffs στη Γλυφάδα. Ο κόσμος, με την υψηλή προσέλευσή του, καλωσόρισε το πρώτο Mr. Puffs και φυσικά η Segafredo Zanetti Ελλάς ήταν εκεί προσφέροντας στους παρευρισκόμενους, όπως πάντα, γνήσιο ιταλικό καφέ υψηλής ποιότητας.

Η νέα αυτή συνεργασία ανάμεσα στην Mr. Puffs και στην Segafredo βασίζεται στο κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από τη πραγματική σύνδεση με τον καταναλωτή και την ικανοποίηση των αναγκών του μέσω της προσφοράς υψηλής ποιότητας προϊόντων. Αυτό αποτέλεσε και το μυστικό της επιτυχίας για τον Έλληνα ιδρυτή της Mr. Puffs, Παντελή Σούνη, ο οποίος μετέτρεψε το πρώτο κατάστημα με λουκουμάδες που άνοιξε στον Καναδά σε μια παγκόσμια αλυσίδα. Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός των απολαυστικών λουκουμάδων και του ξεχωριστού καφέ της Segafredo εγγυάται την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με επιπλέον δυνατότητα για αγορά των προϊόντων της Segafredo και απόλαυση αυθεντικού ιταλικού espresso στο σπίτι του.

Η συνέχεια της Mr. Puffs αναμένεται ιδιαίτερα λαμπρή και ανοδική, με εκτιμώμενο άνοιγμα 15 με 20 επιπλέον καταστημάτων στον Καναδά εντός του 2022 και σχέδιο επέκτασης στην ευρύτερη Ευρώπη, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή μέσω του μοντέλου Franchise. Επέκταση της αλυσίδας θα αναμένουμε και σε άλλα σημεία της χώρας μας, με πιθανές επόμενες τοποθεσίες το κέντρο της Αθήνας και την Κρήτη, στις οποίες και θα δοθεί πολύ μεγάλη έμφαση στο κομμάτι του delivery σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Segafredo Zanetti Ελλάς, η συνεργασία και η σύμπλευση με μια εταιρεία του βεληνεκούς της Mr. Puffs καθώς και η συνεχής ενίσχυση του έργου της με κοινό όραμα και αξίες. Άλλωστε και οι δύο διέπονται από κοινά χαρακτηριστικά όπως η συνεχής ανάπτυξη, η παγκόσμια παρουσία και η πρωτοπορία. Ο Γενικός Διευθυντής της Segafredo Zanetti Ελλάς, Ιωάννης Σφακιανάκης, εύχεται ολόψυχα καλή αρχή με υγεία και επιτυχίες σε όλη την ομάδα της Mr. Puffs.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter