Ειδήσεις
Home / Top Slider / Συνάντηση του ΔΣ της «Ελλα-Δικά μας» με τον Αλέξη Χαρίτση

Συνάντηση του ΔΣ της «Ελλα-Δικά μας» με τον Αλέξη Χαρίτση

Συνάντηση για την υποστήριξη της εγχωρίας μεταποίησης και παραγωγής πραγματοποίησε το ΔΣ της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, στην Αθήνα.

Συνεχίζοντας τις επαφές με εκπροσώπους της Πολιτείας και αρμόδιων φορέων, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διεξήγαγε ουσιαστική συζήτηση με τον Υπουργό παρουσιάζοντας  7  προτάσεις για την ανάπτυξη της εγχώριας μεταποίησης και πρωτότυπης παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων.

Σε συνέχεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, δήλωσε:

«Οι εταιρίες που έχουν την Ελλάδα ως βάση για την ηγεσία τους, την ιδιοκτησία τους, την παραγωγή τους και τις τοπικές και διεθνείς τους δραστηριότητες αποτελούν το «εθνικό παραγωγικό μας κεφάλαιο». Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνάντησης με τον Υπουργό Αλέξη Χαρίτση, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τόνισε την ιδιαίτερη σημασία των εγχώριων μεταποιητικών εταιριών στην ανασυγκρότηση της οικονομίας, την παραγωγή εθνικού πλούτου και κατέθεσε 7 προτάσεις. Μεταξύ αυτών, συζητήθηκαν θέματα όπως η εντατικοποίηση των Ελέγχων στην αγορά, καθώς και το υψηλό χρηματοοικονομικό κόστος που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα. Ο διάλογος με όλους τους παράγοντες της Οικονομίας συνεχίζεται.»

Στη φωτογραφία απεικονίζονται με τη σειρά από αριστερά τα μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που πλαισιώνουν τον Υπουργό:
Μιχάλης Τσαούτος (Αντιπρόεδρος)
Πλάτων Μαρλαφέκας (μέλος ΔΣ)
Αλέξανδρος Κουρής (μέλος ΔΣ και Γενικός Γραμματέας)
Άγις Πιστιόλας (Πρόεδρος)
Αλέξης Χαρίτσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης
Ευσταθίου Αριστείδης (μέλος Πρωτοβουλίας)
Παπαδημητρίου Χρήστος (μέλος Πρωτοβουλίας)

 

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captains , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, ΑΠ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- Meat Company, Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee,  Αποστακτήρια Καλλικούνη

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin