Ειδήσεις
Home / Top Slider / Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάσσεται η εταιρεία Jannis

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάσσεται η εταιρεία Jannis

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει στα Μέλη της την εταιρία ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ, με τον διακριτικό τίτλο Jannis, μια από τις πρώτες και μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής παστελιών στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη.

Από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα, η εταιρία Jannis έχει αναπτύξει τη γκάμα των προϊόντων της ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και το σύγχρονο τρόπο ζωής, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Με ναυαρχίδα το παστέλι με σουσάμι, το πρώτο Ελληνικό ενεργειακό σνακ, ακολούθησαν παστέλια με φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς, μαντολάτα, λουκούμια και στικς καρύδας. Με τη συνεχή αύξηση του πελατολόγιου της, το νέο Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, προσαρμόστηκε έγκαιρα στη δυναμική της παγκόσμιας αγοράς και δημιούργησε τρεις νέες καινοτόμες κατηγορίες προϊόντων – μπάρες νέας γενιάς: Μπάρες ξηρών καρπών υψηλής πρωτεΐνης, μπάρες με μέλι πλούσιες σε φυτικές ίνες και παστέλια χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρία χρησιμοποιεί τα αυστηρότερα μέτρα ποιοτικού ελέγχου, σε όλη την παραγωγική διαδικασία, για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της είναι εναρμονισμένα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Το νέο Μέλος της Κοινότητας επενδύει αδιάκοπα στην τεχνολογία δημιουργώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής. Ταυτόχρονα, στην κορυφή των προτεραιοτήτων της βρίσκεται η τεχνογνωσία του προσωπικού καθώς και ο σταθερός της προσανατολισμός στην ικανοποίηση των πελατών της ανά τον κόσμο.

Με την ένταξή της στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η εταιρία Jannis συμβάλλει στην ενίσχυση του οράματος της Κοινότητας, προάγοντας την κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη της εγχώριας οικονομίας, υπό το πρίσμα της ενότητας και του «εμείς» έναντι του «εγώ».