Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Simply Greek: Βραβευμένο μείγμα BBQ με άρωμα Ελλάδας

Simply Greek: Βραβευμένο μείγμα BBQ με άρωμα Ελλάδας

Τα Βραβεία γεύσης Great Taste Award, πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο Λονδίνο, όπου 500 ειδικοί της γεύσης, δοκίμασαν περισσότερα από 12.772 προϊόντα για να καταλήξουν στα κορυφαία προϊόντα του 2019.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένα ελληνικό μείγμα BBQ που ενθουσίασε τους κριτές! Το βραβευμένο πλέον BBQ Salt περιέχει αλάτι Μεσολογγίου, το οποίο μαρινάρεται με ένα μυστικό μείγμα μπαχαρικών, με αρωματική καπνιστή πάπρικα και αγαπημένα ελληνικά βότανα, όπως ρίγανη και θυμάρι. Αποτελεί ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέας, ψαρικά ή λαχανικά, τόσο στο τελείωμα του πιάτου, όσο και στο μαρινάρισμα.
Τα σχόλια των κριτών για το BBQ Salt ήταν: “Λατρέψαμε το έντονο, πλούσιο και καπνιστό άρωμα των βοτάνων και των μπαχαρικών! Μας άρεσε η φυσική υφή και η ποιότητα των υλικών και πιστεύουμε ότι το προϊόν είναι ιδανικό για το μαρινάρισμα των ψητών του BBQ. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο προϊόν με εξαιρετική επίγευση!”

To ΒΒQ Salt ανήκει στη σειρά των προϊόντων που έχει δημιουργήσει η πολυβραβευμένη εταιρεία Simply Greek για τον κοινωνικό σκοπό της μη κερδοσκοπικής Κίνησης Wise Greece, καθώς το κέρδος από την πώληση της σειράς των προϊόντων μετατρέπεται σε τρόφιμα για ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Συνολικά, η σειρά  Simply Greek for Wise Greece αποτελείται από 14 προϊόντα, από τα οποία τα 11 έχουν τιμηθεί με  ανώτερα βραβεία γεύσης!

 

Συνολικά η Simply Greek έχει  17 βραβεία Great Taste & 3 βραβεία Olymp.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin