Ειδήσεις
Home / Εμπορευματα / ΣΕΒΕΚ: Εσπερίδα για τα προϊόντα κρέατος

ΣΕΒΕΚ: Εσπερίδα για τα προϊόντα κρέατος

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ –  και η Συμβουλευτική του Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων – (ΣΕΤΕ/ΣΕΒΕΚ) –  στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν τις επιχειρήσεις του τομέα (επιχειρήσεις μέλη του και μη) γύρω από τις τρέχουσες Κοινοτικές και Εθνικές εξελίξεις, διοργανώνει ανοικτή εσπερίδα με θέμα  «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ», την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 18.30 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), Ακαδημίας 18 Αθήνα.

Η εκδήλωση θα αποτελέσει ευκαιρία για την καλύτερη δυνατή κατανόηση των επίκαιρων αυτών θεμάτων  και στην εφαρμογή τους στα προϊόντα του κλάδου.

Τα θέματα που θα καλυφθούν, είναι μεταξύ άλλων:

–        «Επισήμανση στα προϊόντα με βάση το κρέας και στα παρασκευάσματα κρέατος»

Ντάνος Νικόλαος, Δ/νση Αξιολόγησης Εγκρίσεων ΕΦΕΤ

–        «Ιχνηλασιμότητα στον τομέα κρέατος»

Γκίζα Ευαγγελία, Δ/νση Ελέγχων Επιχειρήσεων ΕΦΕΤ

–        «Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα πρόσθετα στα προϊόντα κρέατος»

Βογιάννου Γεώργιος, Τεχνολόγος Τροφίμων PROVIL ΑΕ

–        «Μείωση νατρίου σε προϊόντα με βάση το κρέας. Τεχνολογική προσέγγιση»

Τσουκαλάς Βασίλειος, Διδάκτωρ Χημικός.