Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ – και η Συμβουλευτική του Επιτροπή Τεχνικών Εμπειρογνωμόνων – (ΣΕΤΕ/ΣΕΒΕΚ) – στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν τις επιχειρήσεις του τομέα (επιχειρήσεις μέλη του και μη) γύρω από τις τρέχουσες Κοινοτικές και Εθνικές εξελίξεις, διοργανώνει ανοικτή εσπερίδα με θέμα «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ: ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΕΛΕΓΧΟΙ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ», την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 18.30 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), Ακαδημίας 18 Αθήνα.
Η εκδήλωση θα αποτελέσει ευκαιρία για την καλύτερη δυνατή κατανόηση των επίκαιρων αυτών θεμάτων και στην εφαρμογή τους στα προϊόντα του κλάδου.
Τα θέματα που θα καλυφθούν, είναι μεταξύ άλλων:
– «Επισήμανση στα προϊόντα με βάση το κρέας και στα παρασκευάσματα κρέατος»
Ντάνος Νικόλαος, Δ/νση Αξιολόγησης Εγκρίσεων ΕΦΕΤ
– «Ιχνηλασιμότητα στον τομέα κρέατος»
Γκίζα Ευαγγελία, Δ/νση Ελέγχων Επιχειρήσεων ΕΦΕΤ
– «Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα πρόσθετα στα προϊόντα κρέατος»
Βογιάννου Γεώργιος, Τεχνολόγος Τροφίμων PROVIL ΑΕ
– «Μείωση νατρίου σε προϊόντα με βάση το κρέας. Τεχνολογική προσέγγιση»
Τσουκαλάς Βασίλειος, Διδάκτωρ Χημικός.