Ειδήσεις
Home / Top Slider / ΣΕΑΟΠ: Με 23 ελληνικά brands στην “BAR CONVENT BERLIN”

ΣΕΑΟΠ: Με 23 ελληνικά brands στην “BAR CONVENT BERLIN”

Δυναμική εθνική παρουσία στη διεθνή επαγγελματική Έκθεση “Bar Convent Berlin 2019” ετοιμάζει ο  Σ.Ε.Α.Ο.Π. (Ένωση Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών). Ξεκινώντας μεθοδικά τις κινήσεις εξωστρέφειας των Ελληνικών Αποσταγμάτων και στοχεύοντας, καταρχήν, στον χώρο του Bar, ο Σ.Ε.Α.Ο.Π. θα βρίσκεται με δικό του Περίπτερο μεταξύ των 400 εκθετών, για πρώτη φορά, με την υποστήριξη του Enterprise Greeceσε μία ενέργεια η οποία υλοποιείται από το Aegean Cocktails & Spirits.

Tο Bar Convent Berlin (https://www.barconvent.com/en/) επιλέχθηκε καθώς αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για τον χώρο των bars, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7, 8 & 9 Οκτωβρίου στον Σταθμό Berlin (www.station-berlin.de) σε εκθεσιακό χώρο 24.000 τμ., ενώ αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων των 14.000 επισκεπτών και δημοσιογράφων από 78 χώρες.

Συγκεκριμένα, στο Περίπτερο του ΣΕΑΟΠ, ειδικά διαμορφωμένο ως Bar, το οποίο θα εμφανίζεται στον κατάλογο της Έκθεσης ως “TASTE the GREEK SPIRIT”, θα προβληθούν 23 ελληνικά Brands. Το Περίπτερο θα στελεχωθεί από δυο κορυφαίους Έλληνες bartenders που θα προσφέρουν στο κοινό τα ελληνικά αποστάγματα για γευστική δοκιμή ενώ παράλληλα θα παρασκευάζουν ευφάνταστα, στην ελληνοπρεπή εκδοχή τους, cocktails, βασισμένα σε τέσσερεις συνταγές κορυφαίων Bartenders (με τσίπουρο, παλαιωμένο τσίπουρο, ούζο και μαστίχα).

Την δεύτερη ημέρα (8/10/2019 & ώρα 12.00) και με στόχο την περαιτέρω γνωριμία του trade κοινού με τα ελληνικά παραδοσιακά αποστάγματα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό Σεμινάριο στα αγγλικά διάρκειας 45 λεπτών, πάνω στο θέμα DPO Greek Spirits behind the Bar”. Το σεμινάριο θα επικεντρώνεται κυρίως στην ιστορία, την κληρονομία και την κουλτούρα των Ελληνικών Αποσταγμάτων, τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και τον κοινωνικό τους αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες. Ομιλητές θα είναι οι: Ντένη Καλλιβωκά (Aegean Cocktails & Spirits) και Δημήτρης Κιάκος (ιδιοκτήτης «The Gin Joint», συνιδιοκτήτης «To Λοκάλι», o μοναδικός μη Βρετανός Member του The Gin Guild).

Η πρωτοβουλία συμμετοχής στην εν λόγω Έκθεση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα προβολής και προώθησης των Ελληνικών Αποσταγμάτων, σε συνέχεια πρόσφατης ανακοίνωσης συνεργασίας μεταξύ Σ.Ε.Α.Ο.Π. και Enterprise Greece.

Στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Α.Ο.Π έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα που θα επικοινωνεί τις δράσεις του “TASTE the GREEK SPIRIT”. (http://www.seaop.gr/el/actions/tastethegreekspirit/).

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin