Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / ΡΟΔΟΥΛΑ: Ανάπτυξη 62% στα πατσαβουροπιτάκια

ΡΟΔΟΥΛΑ: Ανάπτυξη 62% στα πατσαβουροπιτάκια

Πατσαβουρόπιτα. H κατηγορία που ήρθε το 2018 και άλλαξε τα δεδομένα στη κατάψυξη, η πρώτη που δημιούργησε την καινοτομία στο τραγανό πατσαβουριασμένο φύλλο, το πρωτοποριακό τετράγωνο σχήμα  και οι ιδιαίτερες εκλεκτές γεύσεις της, δημιούργησαν νέο trend στην αγορά.

Η επιτυχημένη πορεία στην Πατσαβουρόπιτα έδωσε το έναυσμα στην δημιουργία της mini σειράς, τα τρία  ξεχωριστά Πατσαβουροπιτάκια, την κλασσική γεύση της ΡΟΔΟΥΛΑ τα πιτάκια Νάξου (φέτα μυζήθρα), η καινοτομία στην συνταγή με τα πιτάκια Ανωγείων (φέτα &μέλι) και τέλος ο απόλυτος γευστικός συνδυασμός με τα Μυκόνου (λουκάνικο, τυρί & sause) που  ήρθαν στην αγορά το 2020 για να συμπληρώσουν την οικογένεια.

Τα Πατσαβουροπιτάκια τρέχουν με ρυθμό ανάπτυξης 2021 vs 2020 που αγγίζει το 62% και αξίζει να σημειωθεί ότι το Α’ τρίμηνο 2022 έχουν 10% μερίδιο στην κατηγορία τους και τρέχουν με μια ανάπτυξη της τάξεως του 7%. Το αγαπημένο snaccident ήρθε για να κάνει το party μικρών και μεγάλων να ξεχωρίσει.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter