Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Protect What’s Cool: Διαγωνισμός Tetra Pak και ΟΛΥΜΠΟΣ Choco Cool

Protect What’s Cool: Διαγωνισμός Tetra Pak και ΟΛΥΜΠΟΣ Choco Cool

Η προστασία είναι πάντα cool! Γι’ αυτό και η Tetra Pak μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στο Facebook διαγωνισμό “Protect Whats Cool και να μοιραστούμε τι είναι cool να προστατεύουμε στην καθημερινότητα μας όπως ακριβώς η συσκευασία Tetra Brik Aseptic Edge της Tetra Pak προστατεύει τα προϊόντα που αξίζουν σαν το ΟΛΥΜΠΟΣ Choco Cool !

Το σοκολατούχο γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ Choco Cool κατσικίσιο, είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς παράγεται από 100 % ελληνικό γάλα και διαθέτει όλα τα πολύτιμα συστατικά του. Παράλληλα, η αξεπέραστη γεύση κακάο το καθιστά ακαταμάχητο και την τέλεια επιλογή για μεγάλους και παιδιά. Ένα τόσο “cool” γάλα αξίζει την καλύτερη προστασία! Η συσκευασία Tetra Brik Aseptic Edge της Tetra Pak προστατεύει απόλυτα τη γεύση, τη μυρωδιά και όλα τα θρεπτικά συστατικά του, διατηρώντας τα απόλυτα αναλλοίωτα από το φως και τον αέρα. Η συσκευασία, διαθέτει λειτουργικό και εύχρηστο σχήμα, το οποίο καθιστά την εύκολη και απλή στην χρήση της στην καθημερινότητα για μικρούς και μεγάλους. Αυτό που την κάνει όμως αξεπέραστα cool είναι ότι είναι χάρτινη και ανακυκλώσιμη, παραμένοντας φιλική προς το περιβάλλον, καθώς διαθέτει την πιστοποίηση FSC.

Αν νιώθεις ότι είσαι ο super hero της οικογένειας που φροντίζει πάντα για το καλύτερο, επισκέψου την σελίδα της Τetra Pak στο facebook, πάρε μέρος στο διαγωνισμό “Protect What’s Cool” και μοιράσου την σκέψη σου για το τι είναι “cool” να προστατεύεις στην καθημερινότητα σου. 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 φωτογραφική μηχανή Polaroid και προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ για ένα μήνα! Δεν είναι cool;

 

*Ο διαγωνισμός της Tetra Pak θα διαρκέσει από 3/4 έως 12/4/2019

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin