Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Philips: Μαγειρέψτε γευστικά και υγιεινά με το Essential Connected Airfryer XL HD9280

Philips: Μαγειρέψτε γευστικά και υγιεινά με το Essential Connected Airfryer XL HD9280

Η αγαπημένη συσκευή Essential Connected Airfryer XL HD9280 της Philips, σας προσφέρει πλέον την απόλυτη εμπειρία μαγειρικής με συνταγές, συμβουλές και μοναδικές  προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υγιεινά και γευστικά γεύματα για όλη την οικογένεια, από το κινητό ή το tablet σας.

Χάρη στην εφαρμογή NutriU, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες από 200 υγιεινές, γευστικές και εύκολες συνταγές για τη συσκευή Airfryer, τις οποίες επιμελούνται ειδικοί διατροφολόγοι, να επιλέξετε την αγαπημένη σας, να την προγραμματίσετε στο Airfryer και να παρακολουθήσετε την εξέλιξή της, από την άνεση του καναπέ σας. Μόλις το φαγητό είναι έτοιμο, θα λάβετε ειδοποίηση για να απολαύσετε το πιο νόστιμο και υγιεινό σας πιάτο!

Η εφαρμογή NutriU σας καθοδηγεί βήμα βήμα ακόμα και για τις πιο περίπλοκες συνταγές, καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στην αγαπημένη σας συσκευή κουζίνας Philips, να παρακολουθείτε τη διαδικασία μαγειρέματος εξ’ αποστάσεως και να διατηρείτε το φαγητό σας ζεστό, για να γίνετε ο chef που κρύβετε μέσα σας, χωρίς να χρειάζεται να πηγαινοέρχεστε στην κουζίνα! Η συσκευή Essential Connected Airfryer XL HD9280 της Philips έχει σχεδιαστεί για να κάνει το καθημερινό μαγείρεμα εύκολο, γρήγορο και υγιεινό ακόμα και για τους πιο αρχάριους. Η τεχνολογία Rapid Air στροβιλίζει τον θερμό αέρα για να δημιουργείτε πεντανόστιμα φαγητά που είναι τραγανά εξωτερικά και ζουμερά στο εσωτερικό, με ελάχιστο ή και καθόλου πρόσθετο λάδι και με έως και 90% λιγότερα λιπαρά. Επιλέγοντας το Airfryer XL μπορείτε να ετοιμάσετε έως και 5 μερίδες γευμάτων ταυτόχρονα για την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς έχει σχεδιαστεί για να μαγειρεύετε μία ποικιλία γευμάτων την οποία διευκολύνει το καλάθι χωρητικότητας 1,2 κιλών και ο κάδος 6,2 λίτρων που διαθέτει. Και όλα αυτά χωρίς να απαιτείται χρόνος προθέρμανσης όπως σε έναν παραδοσιακό φούρνο καθώς η συσκευή είναι έτοιμη για άμεση χρήση και μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο μαγειρέματος και τη θερμοκρασία που επιθυμείτε, ξοδεύοντας σημαντικά λιγότερη ώρα για να ετοιμάσετε την αγαπημένη σας συνταγή αλλά και λιγότερη ενέργεια. Και το καλύτερο; Για εσάς που είστε high tech freaks, υπάρχει ενεργοποιημένος φωνητικός έλεγχος, ο οποίος είναι συμβατός με Amazon Alexa.

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή NutriU, τόσο πιο εξατομικευμένες προτάσεις θα έχετε για να επιλέξετε ανάμεσα σε γευστικά πιάτα που προτείνονται, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Κατεβάστε την εφαρμογή NutriU από το Apple App Store και το Google Play App, αντιστοιχείστε τη με τη συσκευή Airfryer και δημιουργήστε τις πιο απολαυστικά υγιεινές επιλογές για εσάς και τους αγαπημένους σας!

Περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή Essential Connected Airfryer XL HD9280 μπορείτε να βρείτε εδώ