Μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα χωρίς γλουτένη δημιούργησε η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. λανσάρει τη νέα σειρά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη για όσους αναζητούν κάτι υγιεινό και χορταστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Νόστιμες και τραγανές Φρυγανιές, ανάλαφρες Crackinettes καθώς και Μπισκότα σε δυο υπέροχες γεύσεις, πορτοκάλι και κακάο.
Πιο συγκεκριμένα τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη με πορτοκάλι και κακάο ξεχωρίζουν γευστικά, είναι πλούσια σε φολικό οξύ και εδώδιμες ίνες και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά. Οι τραγανές Φρυγανιές ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη είναι πλούσιες σε εδώδιμες ίνες και συνοδεύουν ιδανικά όλα τα γεύματα.
Τέλος οι ανάλαφρες Crackinettes από ρύζι και καλαμπόκι, μόνο με 19 θερμίδες ανά τεμάχιο αποτελούν ένα υπέροχο snack για όλη την ημέρα. Τα προϊόντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη είναι εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Κοιλιοκάκης A.O.E.C.S και φέρουν το ειδικό σύμβολο το οποίο επιβεβαιώνει ότι μπορούν να καταναλωθούν και από άτομα που πάσχουν από τη νόσο κοιλιοκάκη.