Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Optima Pastry: Χορηγός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζαχαροπλαστικής

Optima Pastry: Χορηγός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζαχαροπλαστικής

Η Optima Pastry είναι o χρυσός χορηγός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζαχαροπλαστικής, που διοργανώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, για την ανάδειξη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους παγκόσμιους διαγωνισμούς “Cake Designers World Championship” και “The World Trophy of Pastry, Ice Cream, Chocolate”. Οι τελικοί θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολάτας στο εκθεσιακό κέντρο Fiera, στο Μιλάνο, στις 21-24 Οκτωβρίου 2017 κατά τη διάρκεια της έκθεσης Host 2017.

Σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν με της άριστης ποιότητας πρώτες ύλες που διαθέτει η Optima Pastry, όπως σοκολάτες Weiss και Casa Luker, προϊόντα PreGel, ζαχαρόπαστες  Laped, πουρέδες φρούτων Albert, κρέμες Magistro και κρέμες γάλακτος και βούτυρα της οικογένειας Adoro.

Η Optima Pastry αναφέρει ότι στηρίζει τις πανελλήνιες και παγκόσμιες διοργανώσεις στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη των ταλαντούχων νέων επαγγελματιών της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, με το τμήμα Optima Pastry. Στο portfolio της περιλαμβάνονται κορυφαία brands, όπως HΠΕΙΡΟΣ, Dirollo, Kerrygold, Adoro, Ταλαγάνι κ.ά.