Η νέα συνεργασία της Οptima Pastry είναι η μάρκα Jean Ducourtieux της γαλλικής εταιρίας St. Michel που περιλαμβάνει μια σειρά από έτοιμες-για-γέμισμα τάρτες, εκλέρ, savarin και άλλα προϊόντα ζαχαροπλαστικής.
H St.Michel ξεκίνησε από οικογενειακός φούρνος στο παραθαλάσσιο χωριό Saint Michel στη Δυτική Γαλλία το 1905 και χάρη στη μυστική συνταγή του Joseph Grellier για τα διάσημα μπισκότα “galettes”, είναι σήμερα μια από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της Γαλλίας, οικογενειακή και ανεξάρτητη, με τις ίδιες αξίες και αφοσίωση στην καινοτομία που την οδήγησαν επιτυχώς ως εδώ, όπως αναφέρεται. Η μάρκα Jean Ducourtieux, που απευθύνεται στον επαγγελματία, είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή έτοιμης-για-γέμισμα τάρτας, κέικ και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
Από το 1955 η Jean Ducourtieux παράγει και διανέμει σε όλον τον κόσμο αυθεντικά προϊόντα γαλλικής ζαχαροπλαστικής, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές και υλικά εξαιρετικής ποιότητας, σε μια μονάδα εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στο κέντρο της γαλλικής υπαίθρου.
Στην Ελλάδα η Optima Pastry φέρνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων Jean Ducourtieux, που περιλαμβάνει όχι μόνο γλυκές, έτοιμες-για-γέμισμα τάρτες, φτιαγμένες με το γνωστό βούτυρο Βρετάνης, αλλά και αλμυρές βάσεις τάρτας για snacks, όπως mini pizza, καθώς επίσης και εκλέρ, mini choux για προφιτερόλ, savarin, Paris-Brest και άλλα.