Μέσα σε έναν χρόνο από την έναρξη λειτουργίας του, το τμήμα Optima Pastry της ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε, επενδύοντας σε συνεργασίες με σημαντικούς οίκους του εξωτερικού, έχει πλέον δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο με brands που απευθύνονται αποκλειστικά στους επαγγελματίες της ζαχαροπλαστικής.
Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, έχει εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της brands κορυφαίων εταιρειών του κλάδου καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεύει τις:
PreGel: μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του παγωτού, αλλά και στα μείγματα ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη
CasaLuker, Weiss και Robert Madagascar, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικές βιολογικές & origin σοκολάτες
JeanDucourtieux στις έτοιμες-για-γέμισμα τάρτες, στα εκλέρ, savarin κ.λπ.
D’Arbo στις γεμίσεις φρούτων, αλλά και στις «ψηνόμενες» μαρμελάδες
Laped στις ζαχαρόπαστες και στις πάστες μοντελισμού σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων
Inovia στα υποκατάστατα ζάχαρης με βάση τη στέβια
Albert στους φυσικούς πουρέδες φρούτων
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Optima Pastry έχει αναπτύξει και το δικό της brand στις κρέμες, στις πραλίνες και στα μπισκότα, το Magistro.
Εκτός από τα παραπάνω, η ΟΠΤΙΜΑ διαθέτει και μία μεγάλη γκάμα σε βούτυρα, γάλατα, κρέμες γάλακτος και βέβαια τυριά.
Υπενθυμίζεται ότι η ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, με το τμήμα Optima Pastry. Στο portfolio της περιλαμβάνονται brands, όπως HΠΕΙΡΟΣ, Dirollo, Kerrygold, Adoro, Λογάδι, Λεβέτι, Ταλαγάνι κ.ά.