Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Ολοκληρώνεται η υποβολή συμμετοχών στον διαγωνισμό bartending, World Class 2019

Ολοκληρώνεται η υποβολή συμμετοχών στον διαγωνισμό bartending, World Class 2019

Το World Class Annual Competition των Reserve Brands της Diageo, που προσδιορίζει εδώ και μια δεκαετία τα trends στον κλάδο του ποτού, βρίσκεται σε εξέλιξη! Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για τις συμμετοχές, καθώς η περίοδος υποβολών, λήγει τη Δευτέρα 15 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη δική τους πρωτότυπη συνταγή στο https://www.theworldclassclub.com/enter-competition.

Επίδοξοι bartenders από την όλη την Ελλάδα, προετοιμάζονται, για να συμμετέχουν στο διαγωνισμό και να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον κορυφαίο τίτλο του World Class Winner! Κατά τη διάρκεια των Roadshow Sessions, παρουσιάστηκαν οι τρείς θεματικές ενότητες, του φετινού διαγωνισμού: Johnnie Walker Black Label Science of Smoke, Tanqueray No. TEN Tech Tonics και Talisker Tartan Tiki. Οι bartenders που θα δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να επιλέξουν μια από τις παραπάνω ενότητες και να δημιουργήσουν τη δική τους πρωτότυπη συνταγή, με βάση ένα από τα τρία premium αποστάγματα, ενώ παράλληλα, να ενσωματώσουν τεχνικές και να συνδυάσουν διαφορετικές επιρροές, σε ένα ποτό.

Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού μέσω της πλατφόρμας του World Class θα τρέξει το Digital Bartender Competition “Cocktail Festival”. Ένας διαγωνισμός στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι bartenders, που δήλωσαν συμμετοχή στο World Class Annual 2019 και στον οποίο καθοριστικό ρόλο για την ανάδειξη του νικητή έχουν οι fine drinkers. Το καταναλωτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τον πιο ταλαντούχο bartender και να αναδείξει το δικό του αγαπημένο cocktail serve στο Digital Bartender Competition “Cocktail Festival”.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 6, 7 & 8 Μαΐου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από εκεί θα προκύψει η  τελική ομάδα, που θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στον ελληνικό τελικό, για να διεκδικήσει τον πολυπόθητο τίτλο του Έλληνα World Class Winner 2019 την Τρίτη 18 Ιουνίου. Ο Έλληνας νικητής θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στη Γλασκώβη, για να συμμετέχει στον παγκόσμιο τελικό του World Class Annual Competition.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin