Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Olix Oil: Εννέα ακόμη Βραβεία στο Διεθνή Διαγωνισμό της Ιταλίας

Olix Oil: Εννέα ακόμη Βραβεία στο Διεθνή Διαγωνισμό της Ιταλίας

Εννέα ακόμη βραβεία, αυτή τη φορά στο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου EVO IOOC Italy 2021, υπογραμμίζουν, για άλλη μια φορά, τη διεθνή αναγνώριση που λαμβάνουν τα προϊόντα μας για την αξεπέραστη ποιότητα και την αριστεία τους. Συνολικά, τα προϊόντα μας έχουν λάβει περισσότερα από 60 βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο.

Συνολικά, όλα τα προϊόντα που στάλθηκαν στον Διαγωνισμό κατάφεραν να αποσπάσουν κορυφαίες διακρίσεις και να ξεχωρίσουν στον ανταγωνισμό, ανάμεσα σε άλλα εξαιρετικά ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο. Η Olix Oil απέσπασε 7 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ και 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ.  Μπορείτε να δείτε όλα τα βραβεία εδώ: https://bit.ly/3i4dMRW

Η επιλεγμένη ομάδα συνεργατών μας ακολουθώντας την παράδοση που κληρονόμησε από τις προηγούμενες γενιές, ξεκινά την παραγωγή λίγες ώρες από τη στιγμή της ελαιοσυγκομιδής, σε χαμηλή θερμοκρασία και με ελάχιστη χρήση νερού. Παρόλο που η συγκεκριμένη διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη ποσότητα παραγωγής και υψηλότερο κόστος, διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του ελαιόλαδου καθώς παραμένει πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η «εξαγωγή ή έκθλιψη εν ψυχρώ» επιτρέπει τη χαμηλή οξύτητα των ελαιόλαδων, μιας από τις πιο βασικότερες ιδιότητες του ελαιόλαδου.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου EVO IOOC 2021 – EVO International Olive Oil Contest® προωθεί και ενισχύει τον τομέα του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας και των καρυκευμάτων (αρωματισμένο EVOO) με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, επιτρέποντας τη συμμετοχή μόνο σε παραγωγούς που είναι σε θέση να εγγυηθούν την ανιχνευσιμότητα και την προέλευση των προϊόντων τους. Μια ομάδα εξαιρετικών δοκιμαστών-σομελιέρ ελαιολάδου, με διεθνές προφίλ, διασφαλίζει τη σωστή διαδικασία του διαγωνισμού και την αξιολόγηση των δειγμάτων. Στην φετινή διοργάνωση, διαγωνίστηκαν 642 Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα από 26 χώρες !

Η Πόλη του Πάλμι, το μαργαριτάρι της Costa Viola που αποτελεί ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό καθώς και άυλη κληρονομιά της ανθρωπότητας από την UNESCO, φιλοξένησε τον Διαγωνισμό για το 2021.

Η Olix Oil International είναι μια κορυφαία εταιρεία που παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται αγνό, Eξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας καθώς και άλλα premium προϊόντα τροφίμων σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής. Όλα τα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή μας συνδυάζουν αρμονικά τρία σημαντικά χαρακτηριστικά: υπεροχη γευση, εξαιρετική ποιότητα, πλούσια ποικιλία.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter