Ειδήσεις
Home / Top Slider / O Γρηγόρης Σκλήκας CEO στην Παλίρροια

O Γρηγόρης Σκλήκας CEO στην Παλίρροια

Ο Γρηγόρης Σκλήκας, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στη Παλίρροια από 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο κύριος Σκλήκας είναι στέλεχος με διεθνή εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων, με θέσεις διοίκησης σε πολυεθνικές εταιρείες ηγέτιδες στα γαλακτοκομικά, αρτοποιεία, ροφήματα, παγωτά.

Πιο πρόσφατα ήταν CEO Europe ARYZTA με έδρα το Δουβλίνο, η Aryzta ηγείται στον τομέα των κατεψυγμένων αρτοπαρασκευασμάτων. Προηγουμένως, εργάστηκε 11 χρόνια για τη Royal FrieslandCampina, παγκόσμιο ηγέτη στα γαλακτοκομικά, όπου διετέλεσε Chief Operating Officer EMEA με έδρα την Ολλανδία. Υπήρξε επίσης Περιφερειακός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης & Ρωσίας για την ίδια εταιρεία και νωρίτερα Διευθύνων Σύμβουλος Friesland Campina Hellas. Πέρασε 14 χρόνια στην Unilever κατέχοντας πιο πρόσφατα θέσεις Γενικής Διεύθυνσης Algida Ελλάδα και προηγουμένως θέσεις περιφερειακού εμπορικού διευθυντή στις Αραβικές χώρες, με έδρα την Jeddah και Dubai.

Ο πρόεδρος της Παλίρροια κύριος Κώστας Σουλιώτης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος  που εντάχθηκε στην οικογένεια της Παλίρροια ο Γρηγόρης. Πρόκειται για στέλεχος με σημαντική εμπειρία και γνώση στην αγορά τροφίμων, που θα συμβάλλει στην περεταίρω ανάπτυξη της εταιρίας μας».

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter