Η ελληνική εταιρεία Palliria, μας προσφέρει για πάνω από 60 χρόνια έτοιμες, καλό μαγειρεμένες, σπιτικές γεύσεις βασισμένες στην παραδοσιακή ελληνική & μεσογειακή κουζίνα. Η Palirria διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων που απευθύνονται και στους vegan καταναλωτές καθώς η πλειονότητα τους βασίζεται στα όσπρια και τα λαχανικά τα οποία αποτελούν τον πυρήνα της vegan διατροφής.
Ο ακρογωνιαίος λίθος στα γεύματα της Palirria είναι τα Ντολμαδάκια γιαλαντζί τα οποία συνδυάζουν την παράδοση με την υγιεινή & vegan διατροφή. Η συνταγή τους παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο αφού περνάει από γενιά σε γενιά. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους είναι υψηλής ποιότητας, πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και αποκλειστικά φυτικές. Έχουν υψηλή διατροφική αξία και παρασκευάζονται χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών.
Ακόμη και σήμερα ακολουθείται ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής τους, όπως το 1957 όταν πρωτοξεκίνησαν. Τυλίγονται ένα-ένα στο χέρι από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας. Συνολικά τυλίγονται καθημερινά 1,600,000 ντολμαδάκια! Έπειτα κλείνονται αεροστεγώς στις συσκευασίες τους και μαγειρεύονται μέσα σε αυτές με τη διαδικασία της αποστείρωσης.
Η εταιρεία, με γνώμονα την διαρκή εξέλιξη και την καινοτομία, έχει δημιουργήσει για εμάς 3 επιπλέον vegan συνταγές ντολμάδων με διαφορετικές γεμίσεις, παντρεύοντας την παράδοση με τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Οι νέες αυτές συνταγές είναι τα «Γλυκοπικάντικα Ντολμαδάκια με ρύζι & πιπεράκια», τα «Ντολμαδάκια με τρίχρωμη κινόα» και τα «Ντολμαδάκια με ρύζι, σιρόπι ροδιού & μπαχαρικά»!
Πρόσφατα, τα Ντολμαδάκια γιαλαντζί Palirria, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την υψηλή τους ποιότητά, απέσπασαν μια σημαντική διάκριση. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν με το χρυσό βραβείο στα Vegan Awards 2020 στην κατηγορία Food & Beverage Products without Certification. Άλλη μια επιβεβαίωση της ποιότητας των προϊόντων Palirria που προέρχεται αυτή τη φορά από την vegan κοινότητα.