Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέοι, 100% φυσικοί χυμοί ψυγείου ΔΕΛΤΑ Smart

Νέοι, 100% φυσικοί χυμοί ψυγείου ΔΕΛΤΑ Smart

Νέους παιδικούς χυμούς ψυγείου λανσάρει η Δέλτα. Οι 100% φυσικοί χυμοί ΔΕΛΤΑ Smart αποτελούν τη νέα εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που δημιούργησε η ΔΕΛΤΑ, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας ΔΕΛΤΑ Smart, που είναι μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης & εξέλιξης των παιδιών προσχολικής & σχολικής ηλικίας, στα πλαίσια μια ισορροπημένης διατροφής & ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η νέα σειρά 100% φυσικών χυμών ΔΕΛΤΑ Smart ψυγείου αποτελείται από 3  γευστικούς συνδυασμούς φρούτων: Μήλο-Πορτοκάλι, Κοκτέιλ Ροδάκινο-Βερίκοκο, Κοκτέιλ Κεράσι-Φράουλα. Είναι 100% φυσικοί, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, μόνο με τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων, εμπλουτισμένοι με βιταμίνες & ιχνοστοιχεία, σε πρωτοποριακή συσκευασία.. για ζούληγμα!

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, η ΔΕΛΤΑ καινοτομεί και δημιουργεί τον πρώτο παιδικό 100% φυσικό χυμό ψυγείου, ο οποίος μπορεί να διατηρηθεί έως και 6 ώρες εκτός ψυγείου, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στο παιδί να απολαμβάνει τον αγαπημένο του χυμό. παντού, στο σχολείο, στην παιδική χαρά, στο ταξίδι.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin