Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέο φυτικό Hot Dog ΙΚΕΑ, το ίδιο νόστιμο χωρίς το κρέας

Νέο φυτικό Hot Dog ΙΚΕΑ, το ίδιο νόστιμο χωρίς το κρέας

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει το νέο φυτικό Hot Dog και σας προσκαλεί να το γνωρίσετε και να το δοκιμάσετε σε έναν τριήμερο εορτασμό στα καταστήματα IKEA!

Είστε λάτρεις του κλασικού Hot Dog; Θέλετε να μειώσετε το κρέας ή να δοκιμάσετε κάτι νέο; Η ΙΚΕΑ σας καλεί να επισκεφθείτε τα καταστήματά της IKEA Κηφισός, IKEA The Mall Αthens, IKEA Πειραιάς, IKEA Αεροδρόμιο, IKEA Θεσσαλονίκη, IKEA Ιωάννινα και IKEA Θεσσαλία, από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου, για να δοκιμάσετε το νέο φυτικό Ηot Dog, που είναι το ίδιο νόστιμο με το αγαπημένο και κλασικό ΙΚΕΑ Hot Dog, αλλά χωρίς το κρέας!

Μετά την επιτυχία του διαχρονικού ΙΚΕΑ Hot Dog, που έχει κερδίσει την αγάπη των επισκεπτών και συνεχίζει με την ίδια επιτυχία εδώ και χρόνια, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει κάτι νέο εστιάζοντας σε μια πιο βιώσιμη επιλογή, με τη μείωση του κρέατος να αποτελεί το βασικό στοιχείο της. Για όλους εκείνους που θέλουν να μειώσουν το κρέας και για εκείνους που δεν το προτιμούν, αποτελεί την ιδανική επιλογή ενός απολαυστικού γρήγορου γεύματος, που παράλληλα συμβάλει και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Γι’ αυτό και την Πέμπτη 22, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου η IKEA σας προσκαλεί στα καταστήματα ΙΚΕΑ για να δοκιμάσετε δωρεάν το νέο φυτικό Hot Dog, και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμό απαντώντας σωστά σε 2 ερωτήσεις, για να είστε ένας από τους 7 νικητές που θα λάβουν από μία δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 100€ έκαστη, για «απολαυστικές» αγορές! Μην το χάσετε!

 

Μάθετε περισσότερα για το νέο φυτικό Hot Dog στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ikea.gr