Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέες φρυγανιές Elite με Κριθάρι, Χαρούπι ή Προζύμι

Νέες φρυγανιές Elite με Κριθάρι, Χαρούπι ή Προζύμι

Η Elite εδώ και 50 χρόνια δημιουργεί με φροντίδα και αγάπη, ό,τι πιο νόστιμο και θρεπτικό για την ελληνική οικογένεια.
Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών, αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις αξίες της Μεσογειακής Διατροφής.
Με αυτή τη «συνταγή» επιτυχίας, δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά Elite Φρυγανιές με Κριθάρι, Χαρούπι ή Προζύμι ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χανίων*.
Φτιαγμένες με απλές και αυθεντικές πρώτες ύλες, με μακρά διατροφική παράδοση, όπως το χαρούπι, το κριθάρι και το προζύμι και με την προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Χανίων*, αποτελούν μια ισορροπημένη διατροφική επιλογή, με ξεχωριστή γεύση και αίσθηση και με την αξεπέραστη ποιότητα που μόνο η Elite μπορεί να προσφέρει για την καθημερινή διατροφή.
Οι νέες φρυγανιές Elite «γίνονται αυτό που ζητάει η στιγμή» καθώς συνοδεύουν όλα τα γεύματα της ημέρας, γίνονται ένα εξαιρετικά απολαυστικό σνακ συνδυασμένες με επιπλέον γευστικά υλικά, ή καταναλώνονται ακόμη και σκέτες.
Παραμένοντας πιστή στις αξίες που την ανέδειξαν ως κορυφαία μάρκα φρυγανιάς στην Ελλάδα, η Elite συνεχίζει να πρωτοπορεί, με γευστικές προτάσεις που ενθουσιάζουν.
*Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin