Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέες επετειακές συσκευασίες χονδρικής από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Νέες επετειακές συσκευασίες χονδρικής από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Εδώ και τρεις γενιές οι πιο ποιοτικοί κόκκοι καφέ από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, καβουρδίζονται και φρεσκοκόβονται καθημερινά τόσο για το δίκτυο λιανικής, όσο και για το ευρύ δίκτυο χονδρικής των Καφεκοπτείων Λουμίδη.

Φέτος, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συμπληρώνουν 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας. Με αφορμή αυτή την επέτειο ετοίμασαν νέες επετειακές συσκευασίες στον καφέ χονδρικής. Ταυτόχρονα, λανσάρεται ο νέος άκρως ανανεωμένος κατάλογος συνεργατών για το 2020. Ενώ, οι νέες συσκευασίες αναδεικνύουν το λογότυπο των Καφεκοπτείων Λουμίδη με το εμβληματικό visual της εορταστικής καμπάνιας των 100 ετών. Παράλληλα, παρουσιάζονται αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του κάθε καφέ εμβαθύνοντας στις γεύσεις και τα αρώματα.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν συνώνυμο του αυθεντικού καφέ, παραμένοντας πάντα πιστά στην υψηλή ποιότητα, στην παράδοση αλλά και στις σημερινές γευστικές απαιτήσεις.

Στο νέο κατάλογο υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κλασσικά χαρμάνια ελληνικού καφέ (Ξανθός, Σκούρος, Άρωμα, Νο32 και χωρίς καφεΐνη) αλλά και σε χαρμάνια αρωματικού ελληνικού καφέ (Κάρδαμο, Μπακλαβά, Φουντούκι και Μαστίχα) που είναι ικανά να κερδίσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και να προσδώσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους συνεργάτες που θα επιλέξουν να εμπλουτίσουν την γκάμα των παραδοσιακών ροφημάτων ελληνικού που προσφέρουν.

Την αφθονία επιλογών που προσφέρουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, τόσο στο δίκτυο χονδρικής όσο και λιανικής, εμπλουτίζουν οι αμέτρητοι κωδικοί καφέδων φίλτρου από Λατινική Αμερική (Γουατεμάλα, Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Κολομβία, Σάντος), Αφρική (Κένυα, Αιθιοπία), αλλά και πολλές άλλες γεύσεις και αρώματα που υπόσχονται ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων.

Βέβαια, από τον ανανεωμένο κατάλογο συνεργατών δε θα μπορούσαν να λείπουν τα φινετσάτα χαρμάνια espresso από Λατινική Αμερική και Ινδία (Classico, Gold, Aroma και χωρίς καφεΐνη).

Τέλος, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, παράλληλα με την πλούσια ποικιλία εκλεκτών καφέδων προσφέρουν αμέτρητους κωδικούς συμπληρωματικών προϊόντων (ροφήματα σοκολάτας, τσάι, σιρόπια, αξεσουάρ και συνοδευτικά εδέσματα) με αξιοπιστία, υπευθυνότητα, ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin