Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέα σειρά παγωμένου τσαγιού από τη Seven CHC

Νέα σειρά παγωμένου τσαγιού από τη Seven CHC

Το λανσάρισμα μίας νέας σειράς παγωμένου τσαγιού ανακοίνωσε η SEVEN CHC. Η νέα σειρά παράγεται στην Ελλάδα και λανσάρεται με το brand name ΜΥ ΤΕΑ tale. Αποτελείται από τρεις τύπους τσαγιού, πράσινο τσάι MY TEA Green, λευκό τσάι MΥ ΤΕΑ white, και μαύρο τσάι MY TEA black. Τα MY TEA tale αποτελούν μία καινοτομία στα Ready to drink Ice Tea καθώς εκτός από την υψηλή περιεκτικότητα σε εκχύλισμα τσαγιού είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες ενισχύοντας έτσι τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού και παρέχοντας στον καταναλωτή πολλαπλά οφέλη από την κατανάλωσή του.
Επιπλέον, στα παραπάνω προστίθενται οι μοναδικές γεύσεις, συνδυασμός πορτοκάλι – λεμόνι, βερίκοκο και μέλι ενώ χαρακτηρίζονται από την απουσία ζάχαρης παρέχοντας μόλις τέσσερις θερμίδες ανά συσκευασία των 400ml!
Η καινοτομία συνεχίζεται και σε επίπεδο συσκευασίας καθώς δεν θυμίζουν σε τίποτα τις ήδη υπάρχουσες σειρές ice tea δίνοντας έμφαση τόσο στην καλαισθησία όσο και στην πρακτικότητα της συσκευασίας. Αναφορικά με τη νέα σειρά ο κ. Τιμοθεάτος Δημήτρης, επικεφαλής και ιδρυτής της SEVEN CHC δήλωσε σχετικά. To λανσάρισμα της νέας σειράς έρχεται σχεδόν μετά από ένα χρόνο έρευνας και ανάπτυξης. Στο διάστημα αυτό το σύνολο των συνεργατών μου εργάστηκε με συνέπεια στο όραμά μας και σε πλήρη ευθυγράμμιση με την εταιρική μας φιλοσοφία η οποία μας επιβάλλει να έχουμε ως γνώμονα τον άνθρωπο και να σχεδιάζουμε προϊόντα τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες. Τα MY TEA tale συμπληρώνουν επιτυχημένα το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της SEVEN CHC και παίρνουν τη θέση τους δίπλα στην ήδη επιτυχημένη σειρά βιταμινούχων νερών AQUA POWER THE VITAMIN WATER διεκδικώντας και αυτά με τη σειρά τους μία θέση στην καρδιά των Ελλήνων καταναλωτών.

Τόσο τα MY TEA tale όσο και τα AQUA POWER THE VITAMIN WATER σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα αναδεικνύοντας την ποιότητα αλλά και καινοτομία των ελληνικών προϊόντων. Αναφορικά με τη διανομή των προϊόντων MY TEA tale στην παρούσα χρονική στιγμή βρίσκεται στο στάδιο τοποθέτησης στις ελληνικές αλυσίδες Super Market καθώς και στην αγορά της μικρής λιανικής ενώ τα AQUA POWER THE VITAMIN WATER είναι διαθέσιμα τόσο από τα ράφια των Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΣΥΝΚΑ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΚ MARKETS, ΜΕΤΡΟ C&C, MY MARKET και Ελληνικά Μάρκετ όσο και από τα ράφια σημείων μικρής λιανικής σε όλη την Ελλάδα.
Στόχος της εταιρείας είναι επίσης η τοποθέτηση των προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού καταλαμβάνοντας μία θέση στα ράφια των μεγάλων αλυσίδων και κατ’ επέκταση στην καρδιά και των Ευρωπαίων καταναλωτών. Για το σκοπό αυτό η SEVEN CHC βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με αλυσίδες του εξωτερικού καθώς επίσης και με δίκτυα ειδικών συνεργατών στις αγορές στόχο της εταιρείας.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin