Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέα μέλη και ξεχωριστές δράσεις της ολομέλειας Ελλα-Δικά μας

Νέα μέλη και ξεχωριστές δράσεις της ολομέλειας Ελλα-Δικά μας

Την 4η συνάντηση της Ολομέλειας πραγματοποίησε η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με σκοπό την ανασκόπηση του έργου της και το σχεδιασμό νέων ακόμα  πιο δυναμικών δράσεων για το 2018 που θα τη φέρουν ένα βήμα πιο κοντά προς την επίτευξη των στόχων της. Τηρώντας την παράδοση των συναντήσεων στην Περιφέρεια, και πιο συγκεκριμένα της εκ περιτροπής επίσκεψης στην έδρα κάποιου Μέλους ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Ολομέλεια πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα στις 3-4 Μαρτίου 2018.

Με συνεχώς νέα Μέλη να ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Πρωτοβουλία για τη στήριξη και προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η Ολομέλεια ξεκίνησε τις εργασίες της καλωσορίζοντας τις νέες επιχειρήσεις που εισήλθαν, οι οποίες πλέον αριθμούν τις 40 και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα εταιρικών κλάδων.

Στο πλαίσιο της Ολομέλειας παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σύμφωνα με το οποίο θα πραγματοποιηθούν νέες δράσεις μέσα στο 2018. Η δημιουργία συνεργειών σε Ελλάδα και εξωτερικό, η αύξηση των Μελών και οι ενέργειες για την αναγνωρισιμότητα του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο καταναλωτικό κοινό αποτελούν στόχους για τη νέα χρονιά.

Ακολούθησε εκδήλωση με παρουσίαση των δράσεων της Πρωτοβουλίας, όπου απονεμήθηκαν και πιστοποιήσεις ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα 4 νέα Μέλη της. Εκεί, έδωσαν το παρών οι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας κυρία Αλειφέρη,  Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου κύριος Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κύριος Νίκας, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας κύριος Μπουντρούκας, Αχαΐας κύριος Μαρλαφέκας και Μεσσηνίας κύριος Ξυγκώρος. Δίνοντας το ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συνεχίζει το έργο της για την ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου της ελληνικής επιχειρηματικότητας ως το μόνο βιώσιμο μοντέλο επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin