Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέα καμπάνια για τα Misko Ολικής Άλεσης

Νέα καμπάνια για τα Misko Ολικής Άλεσης

Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα μας παρουσιάζει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια για τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης που είναι και αυτά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εδώ για να γεμίζουν  το πιάτο σας ΧΑΡΑ!

Η ταινία η οποία βρίσκεται ήδη στον αέρα, βασίζεται σε απλές περιστάσεις της καθημερινότητας οι οποίες μετατρέπονται σε «μεγαλειώδεις» για τους πρωταγωνιστές της με μία μόνο μπουκιά από τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης. Γιατί τα MISKO Ολικής Άλεσης, πιο νόστιμα από ποτέ, εκτός από τη θρεπτική αξία, μας προσφέρουν και την απαραίτητη νότα απόλαυσης σε όλες αυτές τις μικρές ή μεγάλες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

Στιγμές όπως «η γεύση της νίκης» που δίνουν τα MISKO Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης στο μικρό πρωταγωνιστή, που απολαμβάνοντάς τα νιώθει τη γλυκιά γεύση της επιτυχίας στο στόμα του, ή στιγμές που ακόμα και ο πιο απαιτητικός ουρανίσκος παραδίδεται στη μαγεία της απόλαυσης, μπροστά σε μια λαχταριστή γαριδομακαρονάδα με MISKO Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης.

Την επιμέλεια και τη δημιουργία της νέας διαφημιστικής ταινίας υπογράφει η Soho Square Athens, την σκηνοθεσία της ο Βασίλης Μπουραντάς και την παραγωγή η Foss Production. Το εξαιρετικό up tempo τραγούδι που μας γεμίζει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ γράφτηκε αποκλειστικά για τη νέα ταινία της MISKO, ονομάζεται Daydreaming και είναι σε σύνθεση και παραγωγή της Rabbeats, ενώ τους στίχους και τα φωνητικά τα έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Αρώνης.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin