Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νέα βράβευση για προϊόν της Νηρεύς

Νέα βράβευση για προϊόν της Νηρεύς

Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2017 (Superior Taste Award 2017) απέσπασε το Μυλοκόπι του ΝΗΡΕΑ στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute (iTQi) με έδρα τις Βρυξέλλες, στα τέλη Απριλίου, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το μυλοκόπι βραβεύτηκε με τη μέγιστη διάκριση 3 χρυσά αστέρια, που αντιστοιχεί σε εξαιρετική γεύση.

Το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στην γεύση, η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με αστέρια Michelen, Σεφ & Γευσιγνώστες.

Οι κριτές της επιτροπής, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη κορυφαίων οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα «τυφλά», σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.