Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Μύλοι Λούλη: Με νέα σύσταση η σειρά προϊόντων Εasy Bake

Μύλοι Λούλη: Με νέα σύσταση η σειρά προϊόντων Εasy Bake

Η Μύλοι Λούλη, μια εταιρεία με μακρά ιστορία και παράδοση εφτά γενεών διαθέτει στην ελληνική αγορά εδώ και δυο αιώνες ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, απαντώντας με συνέπεια στις διατροφικές τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά έμπρακτα τον σεβασμό της απέναντι στον Άνθρωπο καθώς και την διαρκή της εξέλιξη και αυτοβελτίωση και ανανεώνει ορισμένα συστατικά της σειράς προϊόντων Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου.
Συγκεκριμένα, προχωρά στη κατάργηση της χρήσης φοινικέλαιου σε όλα τα προϊόντα της σειράς, υποκαθιστώντας το πλέον με άλλα έλαια, όπως το καρυδέλαιο, το οποίο και χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής του. Από εδώ και στο εξής τα αγαπημένα Easy Bake, όπως το μείγμα για choco muffins, κρέπες, σπιτικές μπάρες, pancakes κ.α. πάνω στις ανανεωμένες τους συσκευασίες θα φέρουν ειδική σήμανση, «χωρίς φοινικέλαιο».
Από το 1964, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, διατηρούν την υπόσχεσή τους να προσφέρουν μια πλήρη γκάμα αλεύρων και έτοιμων μειγμάτων για σπιτικές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter