Με ένα ακόμα προϊόν, η Μινέρβα διευρύνει τη γκάμα της οικογένειας Χωριό και υποδέχεται το νέο Χωριό Ελαφρύ. Ένα προϊόν πολύμηνης έρευνας στα εργαστήρια της Μινέρβα, το οποίο παράγεται από 100% αιγοπρόβειο γάλα στο Επισκοπικό Ιωαννίνων, στην Ήπειρο.
Το Χωριό Ελαφρύ έχει μόνο 12% λιπαρά και νέα σύνθεση με 30% λιγότερο αλάτι, ωστόσο διατηρεί όλη την αυθεντική γεύση του Χωριό επειδή παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο και ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες.
Η πρωτοπορία του νέου προϊόντος έγκειται στη νέα σύνθεσή του, καθώς είναι το μοναδικό στην αγορά που συνδυάζει χαμηλά λιπαρά και λιγότερο αλάτι, και επομένως είναι ιδανικό και για ανθρώπους που ακολουθούν ειδική διατροφή χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά. Επιπλέον, η αυθεντική, μοναδική γεύση του το καθιστά κατάλληλο συμπλήρωμα για κάθε μαγειρικό εγχείρημα.
Επειδή το Χωριό κάνει τη γεύση, όχι το αλάτι, ούτε τα λιπαρά, το νέο Χωριό Ελαφρύ θα αγαπηθεί από τους λάτρεις της παραδοσιακής γεύσης.
Η Μινέρβα Α.Ε., μια εταιρία με εμπειρία πάνω από 110 χρόνια στον τομέα των τροφίμων, διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με στόχο να καλύψει τις όλο και πιο απαιτητικές διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τόσων χρόνων, αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και πρωτοπορεί, λανσάροντας προϊόντα που συνδυάζουν την καινοτομία με την ποιότητα.