Ειδήσεις
Home / Logistics / Metron Logistics: Συμφωνία συνεργασίας με την Τottis-Bingo

Metron Logistics: Συμφωνία συνεργασίας με την Τottis-Bingo

Νέα συμφωνία συνεργασίας σύναψε η METRON LOGISTICS στον τομέα του τροφίμου με την TOTTIS- BINGO. Πιο συγκεκριμένα, το έργο αφορά την αποθήκευση και την πανελλαδική διανομή σε συνθήκες ξηρού και ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτίου για τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων γκοφρέτας και κρουασάν της TOTTIS-BINGO AEBE, όπως οι γνωστές μάρκες Serenata, Κουκουρούκου, Amaretti, κρουασάν Champion κ.ά.

Από το νέο κέντρο διανομής της METRON LOGISTICS στην Κάντζα Αττικής καλύπτονται οι ανάγκες της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας, της Εύβοιας, της Στερεάς και των νησιών, ενώ από τις εγκαταστάσεις της METRON NORTH στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης εξυπηρετούνται οι περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας, η Θράκη και η Θεσσαλία.

Η METRON LOGISTICS διαθέτει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αποθήκευσης & Διακίνησης Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 από τον Ελληνικό Νηογνώμονα, καθώς και πιστοποιήσεις για τη λειτουργία της από τον Οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS.

Με εμπορευματικά κέντρα στον Ασπρόπυργο, την Κάντζα Αττικής και στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, καθώς και 45 περιφερειακά HUBS σε όλη την επικράτεια, η METRON LOGISTICS διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα αποθήκευσης και διανομής Πανελλαδικά.

Αποτελεί δε, το μεγαλύτερο ενιαίο δίκτυο διανομής LTL (σε διακινούμενο όγκο ξηρού και ελεγχόμενης θερμοκρασίας φορτίου και σε αριθμό σημείων παράδοσης) της χώρας μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter