Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Λαμπερά εγκαίνια για το πρώτο dine in κατάστημα της L’Artigiano

Λαμπερά εγκαίνια για το πρώτο dine in κατάστημα της L’Artigiano

Με απόλυτη επιτυχία και με πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου dine in καταστήματος της L’ Artigiano την Τρίτη 11 Ιουνίου στην περιοχή της Ακρόπολης.

Ειδικότερα, το «παρών» στην εκδήλωση της L’ Artigiano έδωσαν αξιόλογοι δημοσιογράφοι και σημαντικά ονόματα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, οι οποίοι θαύμασαν το μοντέρνο χώρο και τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του καταστήματος ενώ παράλληλα απόλαυσαν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, με πρωταγωνιστές τις λαχταριστές πίτσες και τις μοναδικές μακαρονάδες.

Στην πιο ατμοσφαιρική γειτονιά της Αθήνας, μικροί και μεγάλη έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που εγγυώνται τόσο οι ποιοτικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η L’ Artigiano όσο και ο ξεχωριστός και απόλυτα φιλόξενος χώρος του πρώτου dine in καταστήματος της εταιρείας.

Η αισθητική του καταστήματος αλλά και τα εμπνευσμένα και μοντέρνα πιάτα της L’Artigiano ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν το έναυσμα της νέας διαδρομής της εταιρείας στο χώρο των dine in καταστημάτων.

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin